headphones newspaper video-player
Corona-pandemin Artiklar för företagare

Företagarna LIVE: Offentlig upphandling

13 mar 2020, 08:00-09:00
Plats: Hos en lokalförening nära dig
Bara krångel eller bra business?
Varje år upphandlar stat, kommuner och regioner varor och tjänster för åtminstone 600 miljarder kronor. Här finns stora möjligheter för dig som företagare. I dag står dock två av tre småföretag utanför alla offentliga upphandlingar. Det är för krångligt och formkraven är höga. Under livesändningen rustar vi våra tittare med de  bästa tipsen för att våga ge sig in i upphandlingsmatchen. Vi ger även upphandlande myndigheter verktyg för att skapa schyssta förutsättningar för mindre företag. Skicka in dina frågor till vår expertpanel redan idag! live@foretagarna.se

I panelen (fr. vänster)

Ewa-Lotta Löwstedt Lundell, vd SK Kommentus
Günther Mårder, programledare Företagarna LIVE
Amanda Svensson, sidekick Företagarna LIVE
Magnus Johansson, konkurrens- och upphandlingsexpert Företagarna
Rikard Jermsten, generaldirektör Konkurrensverket

 

Hur följer jag LIVE-sändningen?

Titta på Företagarna LIVE tillsammans med andra företagare då många av Företagarnas 250 föreningar ordnar nätverksträffar i samband med livesändningarna. 

Skicka in fråga

Samtalet bygger på de frågor som ni medlemmar ställer – innan och under pågående sändning. Mejla dina frågorna till: live@foretagarna.se

Vad är Företagarna LIVE?

Företagarna LIVE är en kunskapsbaserad programserie skapad för småföretagare. Vi bygger manus baserat på frågor som vår juridiska rådgivning tar emot samt på frågor som skickas in av våra tittare inför och under pågående sändning. Vi har hittills gjort program om GDPR, skatter, avdrag, ägarskifte och bokslut samt intervjuat ministrar. Du hittar alla program längre ner på sidan.  

Efter sändningen svarar våra jurister på alla inkommande frågor som inte hann tas upp under programmet. Det materialet hittar du på respektive sändnings webbsida. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap