headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

Superstart 2020

15 apr-11 okt 2020
Plats: Webben
Riks
Webbkursen Superstart 2020 gör dig redo för ditt uppdrag med Företagarna. Den är för dig som är rookie på ditt uppdrag men också för dig som är en erfaren räv.

 

Webbkursen Superstart är kursen för ALLA förtroendevalda. Efter denna är ni redo för take off! Den kopplar samman ditt eget innersta mål med Företagarnas vision. Du som förtroendevald kommer att ha en glasklar bild över vad du vill göra – vilket är det absolut viktigaste för alla världsförbättrare. 

För dig som är helt ny så kommer du få en klar bild över ditt uppdrag och vad Företagarna är och står för. För dig som har varit med ett tag så kommer du att få en aktuell bild över det Företagarna jobbar med just nu och alla nya verktyg som finns till ditt förfogande, som du kanske inte kände till. 

Den här kursen är fullproppad, men ändå sållad så att vi lägger tid på det viktigaste. Du får svar på de vanligaste frågorna från förtroendevalda, får veta hur Företagarna fungerar, du får inspiration från andra som skapat värdefull nytta och mycket mer. 

Förändringen startar här!Här laddar du ner ARBETSBOKEN

 

Innehåll

  1. Välkommen ombord
  2. Magiska mål
  3. Inspireras av våra stjärnor
  4. Företagarnas resa - då, nu och framtiden
  5. Flytta fram positionerna på den lokala näringslivsscenen
  6. Organisation och förening
  7. Så underlättar vi din vardag
  8. Stolta i en växande organisation
  9. Avslutande ord och nästa steg

Sätt dig i förarsätet och gör dig redo för resan, nu åker vi!

Saknar du inlogg?

Vill du få inlogg till kursen mejla forening@foretagarna.se 


Så funkar kursen

Kursen är uppbyggd av åtta moduler. Varje modul består av en film och text. Den är designad för att du ska göra små saker varje eller varannan dag. Till kursen finns en Arbetsbok där du svarar på frågor och skriver ner dina mål.

Förslag på studieupplägg: 
Varje dag, under ungefär åtta dagar, ägnar du omkring 15-20 minuter åt detta. I din egen takt, var du vill och när du vill. Bäst är att göra lite varje dag. Gör den på egen hand eller tillsammans med din styrelse. Det finns ingen bortre tidsgräns för när kursen ska vara klar, det bestämmer du själv. Totalt tar kursen alltså ca 8 x 20 minuter, eller ca 2-3 timmar.

Vi ser fram emot att träffa dig i kursen! 

Hälsningar Liisa Mast
Föreningsansvarig
 
 
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap