headphones newspaper video-player

LIVE: Hur klarar vi krisen — ställa in, ställa om eller bara hålla ut?

Johan Damgaard, Sam Rihani och Frida Boisen gästar detta avsnitt av Företagarna LIVE som fokuserar på coronakrisens hårda slag mot företagare i Sverige och vi ställer oss frågan; kan digitala lösningar hjälpa oss klara krisen bättre?
Detta Företagarna LIVE är ett samarbete mellan Företagarna och Facebook.
 
I detta avsnitt gästas programledaren Günther Mårder, vd Företagarna, av Johan Damgaard, Lykke Kaffegårdar. Johan ligger även bakom initiativet #kvarikvarteret, en hashtag som samlar arbetet med att initialt och snabbt få ut produkter till hemmen när gästerna sviker mat- och fikaställen på stan.
 
Johan kommer att berätta hur hans bransch har påverkats och hur de jobbar mer digitalt för att anpassa sig efter kundernas nya behov. 
 
Sam Rihani, Sverigechef Facebook, gästar också studion. Sam kommer prata om vikten av att vara digital och hur marknaden kommer förändras, under och efter pandemin.
 
Dessutom har vi med oss Frida Boisen, sociala medier-expert och entreprenör. Frida kommer att dela med sig av sina bästa tips till företagare som vill börja arbeta mer digitalt. 
 

Följ direkt på Facebook

Företagarna LIVE sänds direkt på vår Facebooksida. Du kan skicka en fråga direkt till oss i sändningen genom att i förväg mejla live@foretagarna. se eller skriva den i kommentarsfältet. 
 

Nästa Företagarna LIVE i samarbete med Facebook

Sänds kl 12.00 på Företagarnas Facebooksida fredag den 8 maj.

Boka också in 15/5 och 20/5 för kommande livesändningar på teman som förändringsarbete, digitaliseringens möjligheter, kreativa lösningar och annonsering i sociala medier.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans kan vi förändra

49 anledningar ...

... att bli medlem i Företagarna. Vi är stolta över att kunna visa upp allt du får.

Nätverk

Företagarnas nätverk bygger på kunskap och inspiration för att förbättra möjligheterna för dig som driver företag.