headphones newspaper video-player

Årets Företagare Sverige 2019

11 okt 2019, 08:45-23:59
Plats: Scandic Continental, Stockholm & Stockholms stadshus.
Hurra du hittade hit! Nu är det dags för årets höjdpunkt, nämligen Årets Företagare i Sverige 2019. Vi startar dagen med Företagarnas Talkshow där Företagarnas vd, Günther Mårder, med sin fantastiska energi, guidar oss igenom ett program som är fullproppat med verktyg, inspiration och handfasta tips. Senare på kvällen byter vi om till aftonklädsel då det äntligen är dags att kora Årets Företagare – och Årets Unga Företagare i Sverige.

Företagarnas Talkshow 2019 - Dagen där vi boostar din business 

Företagarnas vd Günther Mårder bjuder in till intressanta samtal med framgångsrika företagare och experter. Bland dem har vi föreläsarna Susanne Petterson, Årets kvinnliga talare 2018 som kommer prata om hur du kan lyckas skapa framgångsrika team. Trendanalytikern Henrik Larsson-Broman som avslöjar hur du kan dra nytta av trender för att bli mer framgångsrik som företagare och komikern Babben Larsson med "Friskvård á la Babben". Dessutom får du möjlighet att lära känna flera hundra företagare från hela landet och ta del av förmånliga erbjudanden hos Företagarnas utställande partners.

Plats: Scandic Continental, Stockholm
Tid: 09:00-15:30 (cirka)
Frukost, lunch och fika ingår

Årets Företagarfest - Galakvällen där vi hyllar landets företagare

Efter en dag fylld med inspiration och nätverkande är det dags att ta på festkläderna för en fantastisk galakväll i Stockholms stadshus. Vi kommer ta med dig på en underhållande kväll med trerätters middag i världsklass och musik från bland annat musikalartisten David Lindgren och husbandet Poplabbet. Under kvällen kommer vi att kora Årets Företagare i Sverige, Årets Unga Företagare i Sverige och dela ut stipendiet #GeTillbaka för att sen avsluta med efterfest i Gyllene salen tillsammans med vår DJ, Jennifer Love Lopez.

Plats: Stockholms stadshus
Tid: 18:15-01:00 (cirka)
Trerätters bankettmiddag och fördrink ingår

Läs hela programmet här.


Boka din biljett nu

åf_banner1146.png