headphones newspaper video-player

Superstart 2019

15 apr-11 okt 2019, 08:00-07:00
Plats: Webben
Pågår till 1 april 2020: Webbkursen Superstart 2019 gör dig redo för året med Företagarna. Den är för dig som är rookie på ditt uppdrag och behöver komma in i värmen. Men den är också för dig som är en erfaren räv.

Hundratals har redan startat kursen - har du?

Webbkursen Superstart är kursen för ALLA förtroendevalda. Efter denna är ni redo för take off! Den kopplar samman ditt eget innersta mål med Företagarnas hjärta. Du kommer att ha en glasklar bild över vad du vill göra – vilket är det absolut viktigaste för alla världsförbättrare. Men hur får man tid till det som verkligen är viktigt? Nu har jag ju inget magiskt trollspö... Men jag kan hjälpa dig så att den tid du verkligen ägnar åt Företagarna blir mer magisk. 

Den här kursen är fullproppad, men ändå sållad så att vi lägger tid på det viktigaste. Du får svar på de vanligaste frågorna från förtroendevalda, får veta hur Företagarnas kommande tvåårsplan ser ut, du kommer känna till de verktyg som vi kan erbjuda dig för att nå dina mål, du får inspiration från andra som skapat värdefull nytta och mycket mer. 

Förändringen startar här!

Innehåll

  1. Välkommen ombord
  2. Magiska mål
  3. Inspireras av våra stjärnor
  4. Företagarnas resa - då, nu och framtiden
  5. Flytta fram positionerna på den lokala näringslivsscenen
  6. Kvalitetssäkrad produktpalett
  7. Så underlättar vi din vardag
  8. Stolta i en växande organisation
  9. Avslutande ord och nästa steg

Sätt dig i förarsätet och gör dig redo för resan, nu åker vi!

Skriv din mejladress här nedan för att beställa kursen. Du kommer att få ett mejl med inloggningsuppgifter till den mejladress du skriver här. 

 

 

Ladda ner Arbetsboken här

Här laddar du ner Arbetsboken i pdf som du skriver ut och använder under kursen 


Så funkar kursen

Kursen är uppbyggd av åtta moduler. Varje modul består av en film som är mellan 8-15 min lång och lite text. Den är designad för att du ska göra små saker varje eller varannan dag. Efter att du tittat på filmen, läser du de korta textavsnitten och svarar på frågorna i Arbetsboken. Varje dag, under ungefär åtta dagar, ägnar du omkring 15-20 minuter åt detta. I din egen takt, var du vill och när du vill. Vi vet att man lär sig bäst när man gör lite varje dag. Den är designad för att du ska göra den på egen hand, men det är så klart möjligt att göra den med sin styrelse. Det finns ingen bortre tidsgräns för när kursen ska vara klar, det bestämmer du själv.  Totalt tar kursen alltså ca 8 x 20 minuter, eller  ca 2-3 timmar, som du fördelar på det sätt som passar dig. 

För dig som är helt ny så kommer du få en klar bild över ditt uppdrag och vad Företagarna är och står för. 
För dig som har varit med ett tag så kommer du att få en aktuell bild över det Företagarna jobbar med just nu och alla nya verktyg vi har tagit fram, som du kanske inte kände till. 

Jag vet att du som är engagerad hos oss är multitaskare av rang (du har ett café, en frisörstol och en hjullastare och är tränare i knattefotbollen). Du vill sitta i förarsätet, bestämma vart vi ska och trycka gasen i botten. Du ställer höga krav på det du lägger din tid på. Du är en världsförbättrare och vill samtidigt ha roligt på vägen! Dessutom är du crazy (på ett bra sätt). Med allt detta i tankarna har vi försökt att skapa en kurs med exakt rätt ingredienser för dig. Varje kapitel är som en cupcake som du kan mumsa i dig en liten läcker munsbit i taget. Och den är skapad för att ge dig en drönaröverblick. Som en orienteringskarta från högstadiet. För jag har märkt att när du väl har kartan då bara kutar du och plockar alla kontroller.

Jag ser fram emot att träffa dig i kursen! 

Hälsningar Liisa Mast
Föreningsansvarig
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD