För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Nominera till Årets Förening 2020

För att synliggöra och hylla våra förtroendevalda uppmärksammas de föreningar och personer som genom sitt engagemang utmärkt sig särskilt under året. Priset Årets Förening och fem ytterligare priser delas ut på Företagarnas kongress den 28 maj 2020

Nominera

Alla medlemmar och anställda kan nominera. Nominera på formuläret till höger. En person som nomineras ska vara förtroendevald medlem i Företagarna. Nomineringen avslutas den 30/3-2020.

Tänk på att skriva utförligt på din nomineringstext, eftersom det är den texten som ligger till grund för juryns bedömning. Styrk gärna dina argument med exempel. 

Årets Superstar

Personen är drivande i sin förening och är genom sitt sätt att arbeta en god förebild och ambassadör för andra förtroendevalda. Hen är kreativ, nytänkande och lyfter andra människor. En eldsjäl som är genuint engagerad.

Årets Förening
Årets Förening är fantastisk i sitt arbete med att alltid stärka företagare med kunskap, nätverk, praktisk hjälp, och verka för ett bättre företagarklimat. De är kreativa och nytänkande i sitt arbete och de är en god förebild för andra föreningar.

Årets Värvare

Årets Värvare är en person eller en förening som har visat upp ett värvningsresultat utöver det vanliga. Det kan gälla minskade utträden såväl som ökade inträden eller ökade marknadsandelar. Årets värvare är en inspiration och förebild för hela organisationen.


Årets Påverkare

Årets Påverkare är den självklara rösten i företagarfrågor i kommunen och jobbar engagerat för att förbättra företagarklimatet. Det kan exempelvis vara en lokal fråga som personen driver aktivt eller att personen har ett nära samarbete med kommunen i företagarfrågor. Hen är en förebild för andra förtroendevalda.

Årets Event

Årets Event visar på ett föredömligt sätt hur vi stärker företagare genom våra möjliggörare.  Genom nytänkande, kreativitet och engagemang bidrar eventet till att stärka Företagarna inom viktiga målgrupper. Eventet har lett till konkret affärsnytta för deltagarna och har även fått uppmärksamhet lokalt.

Årets Valberedning

Årets Valberedning eller valberedare har genom sitt sätt att arbeta lagt grunden för en framgångsrik styrelse. Genom att ta sin roll på allvar och arbeta systematiskt och gediget har de lyft sin föreningsstyrelse och därmed skapat en bra grund för verksamheten. Deras arbete är en inspiration och föredöme för andra. 

Vinnare 2018

 • Särna-Idre-Grövelsjön, Årets Förening
 • Rickard Lindqvist, Sunne, Årets Superstar
 • Linnea Pettersson, Hylte, Årets Påverkare
 • Företagarna Göteborg, Årets Värvare
 • Branschträffarna, Trosa-Gnesta, Årets Medlemsevent
 • Christine Bengtsson, Göteborg, Årets Valberedare

Vinnare 2016

 • Skurup blev Årets Förening
 • Tove Palin från Sundsvall blev Årets Superstar
 • Lasse Nilsson, Karlshamn blev Årets Värvare
 • Östersunds OpenHouse blev Årets Medlemsevent
 • Katarina Palmstierna, Lidingö, blev Årets Påverkare

 

Har du frågor?

Skicka till kongress@foretagarna.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.