För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

Välkommen till ”Snack och Tack”- En kontaktskapande kväll

28 feb 2024, 18:00
Plats: Oui, Albacken, Mjölby
Att vara företagare handlar mycket om att bygga kontakter. Kontakter som kan vara kunder, leverantörer, samarbetspartners eller anställda. Hur bygger du upp och vårdar ditt kontaktnät? Är du aktiv eller hoppas du att andra ska söka upp dig?

Företagarna Mjölby bjuder in dig till  ”Snack och Tack” - En kontaktskapande kväll. 

Vi uppmanar alla att förbereda en kort ”hiss-pitch”.  Självklart så är du även välkommen att bara vara med och lyssna, mingla och äta god mingelbuffé.

Företagarna Mjölby bjuder på mingelbuffé.

Datum
28 februari 18:00

​​Plats
Oui, Albacken, Mjölby

Kostnad
Kostnadsfritt för våra medlemmar.
Bjud gärna med dig en företagarkollega, som också får vara med utan kostnad, som är intresserad av ett medlemskap i Företagarna

Anmälan
Anmäl dig i förmuläret till höger senast 21 februari (eller skrolla ner om du läser på en mobil enhet.) No show debiteras med 350:-/person

Lite fakta:

Hiss-pitch är den korta presentation av dig själv som du hinner med under tiden som det tar att åka hiss. Under 30 sekunder berättar vem du är, vad du gör, hur du kan vara lösningen på någons behov. I vår kontakt-pitch lägger du även till vilken kontakt du söker.

Exempel 30 sekunders pitch:

”Jag heter Per Ola Post och driver sedan 2010 konsultbolaget Post Lean Production AB. Eftersom jag har jobbat på Scania, Toyota och Husqvarna vet jag på riktigt hur Lean och effektiva processer kan skapas och fungera. Jag söker kunder som vill ha hjälp med att effektivisera sin verksamhet men även samarbetspartners som vill jobba med Lean och effektiviseringar hos kunder. Per Ola Post kan bli en Intäkts-post!”

Andra tips: 

  • Förbered din pitch med nyckelord så låter det naturligare när du säger den.
  • Berätta varför du är annorlunda. Vad är din USP?
  • Inled kort och bjud in till dialog. Avsluta gärna din pitch med en fråga, t ex ”Finns det något jag kan hjälpa dig med?”
  • Byt kontaktuppgifter och bestäm träff.
  • Öva din pitch framför spegeln.

Ett samtal eller ett möte blir varmare om man redan har en relation eller har någon som kan introducera. Ett kallt samtal är någon som du inte känner eller känner till ringer och vill sälja något du inte känner eller känner till. Det blir varmare om någon du känner berättat att ”N N-n kommer ringa och berätta om ett erbjudande. Jag tycker att du ska ta 3 minuter och lyssna på det. Jag har själv bra erfarenheter.”

Vi ses på Oui Albacken för mycket ”snack” och förhoppningsvis kommande tack!

Varmt välkommen!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.