För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Till politiker i Linköpings kommun

6 okt 2021, 15:00-16:30
Hur kan vi tillsammans skapa ett företagsklimat i världsklass?

Den 11 september är det ett år kvar till valet där kommunens invånare ska välja nya ledamöter till kommunfullmäktige. Det har varit en turbulent mandatperiod och coronakrisen – som i ett och ett halvt år har lamslagit stora delar av näringslivet – kommer utan tvekan sätta stor prägel när vi i Företagarna Linköping så småningom blickar tillbaka och sammanfattar mandatperioden.

Oavsett vilka partier som kommer hålla i rodret efter valet 2022 har vi på Företagarna en tydlig målsättning om att Linköpings kommun ska fortsätta växa och utvecklas till att bli Sveriges bästa plats att driva företag i. Det finns redan i dag mycket som fungerar bra men det kan alltid bli bättre!

Med utgångspunkt i rapporten Välfärdsskaparna vill vi i Företagarna Linköping bjuda in politiker i Linköpings kommun till ett sensommarmöte där vi tillsammans diskuterar vägen framåt utifrån följande frågeställningar:

  • Hur kan vi tillsammans ge Linköping kommuns jobb- och välfärdsskapare bästa förutsättningar att återstarta efter coronakrisen?
  • Vilken är den mest prioriterade frågan för att förbättra det lokala företagsklimatet under resterande tid av mandatperioden?
  • Hur tycker ni politiker att vi i näringslivet kan bli ännu bättre på att bidra till en god dialog med kommunen?
  • Vilket långsiktigt mål har Linköpings kommun med sitt näringslivsarbete? Var vill vi vara om tio eller tjugo år, och hur ska vi gemensamt ta oss dit?

 

Vi kommer att bjuda in media till denna fikastund, och hoppas att du vill träffa Företagarnas styrelse Linköping och diskutera företagarfrågor och välfärd.

Tid: Onsdag 6 oktober kl. 15.00-16.30
Plats: Café Berget Linköping
Anmälan: Anmäl dig i formuläret, senast 30/9

Med vänliga hälsningar

Företagarna Linköping
Anders Björck ordförande

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.