För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

God mat, mingel, en inspirerande föreläsning med Jörgen Oom och passa på och provkör nya bilar!

Vi har det stora nöjet att bjuda in dig till en inspirerande och informativ kväll hos Rejmes i Norrköping med vår nya partner Volvo! Vi vill lyfta de många möjligheterna för dig som är eller blir medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.

Företagarna och Rejmes vill härmed bjuda in dig till en fantastiskt kväll den 30 november!


Vi har det stora nöjet att bjuda in dig till en inspierande och informativ kväll hos Rejmes i Norrköping. Företagarna i Norrköping, Söderköping, Finspång & Valdemarsvik sluter upp med vår nya partner Volvo och vill lyfta de många möjligheterna för dig som är eller blir medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.

Vi bjuder på god mat, minglar, delar nyttig information för dig som företagare samt lyssnar på en inspirerande föreläsning med internationellt kände Jörgen Oom. Jörgen talar om motivation och det egna ansvaret och beskriver själv sitt kärnbudskap med det engelska utrycket "if it's to be, it's up to me". Under kvällen har du möjlighet att mingla med 200 andra spännande företagare, knyta nya kontakter och skapa nya affärsmöjligheter. Antalet platser är begränsat till 200 personer, så först till kvarn gäller. Du anmäler dig nedan. 

Under kvällen har du möjlighet att mingla med 200 andra spännande företagare, knyta nya kontakter och skapa nya affärsmöjligheter. Antalet platser är begränsat till 200 personer, så först till kvarn gäller. Du anmäler dig här!

Agenda 
17.00 Du som önskar provköra våra nya bilar har här möjlighet att göra det
18.00 Eventet startar 
20.00 Vi rundar av

Vid frågor kontakta 
Rejmes Marknadssamordnare, ronja.thiderman@rejmes.se
Företagarna i Norrköpings ordförande, jesper@kundvanligare.se 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.