podcast news play företagaren I media förmån faq

Pär Johansson från Glada Hudikteatern kommer till Kumla

17 dec 2021, 11:30-13:00
Plats: Egastronomi Trilobiten, Yxhultsvägen 11, Hällabrottet
Nu ges du som entreprenör den unika chansen att följa med Kumla kommun, Företagarna och Affärskompetens på en inspirerande föreläsning med Pär Johansson från Glada Hudikteatern i Egastronomi Trilobiten.

Tillsammans med Affärskompetens Effekt och Kumla kommun vill vi på Företagarna Örebro län ge våra företagare den bästa av julklappar! Vi välkomnar därför in dig till en magisk lunchföreläsning med omtycktar Johansson från Glada Hudik teatern. Vi bjuder på mat hos de fantastiska matkonstnärerna Niklas och Anna Edgren från Egastronomi, som nu slagit upp dörrarna till den anrika och nyrenoverade restaurangen Trilobiten i Hällabrottet. 

Föreläsningen som Pär kommer att hålla i heter ”I huvudet på en normalstörd - att bli sedd, behövd och tagen i anspråk” och vi hoppas att med denna viktiga föreläsning kunna sprida medmänsklighet, äkta känslor (såväl skratt som tårar) och inspiration kring att våga tänja på våra gränser! 

I samband med evenemanget kommer ni även få veta mer om Affärskompetens värdefulla projekt Effekt, vars syfte är att kompetensutveckla företagare och dess anställda på ett tidseffektivt och billigt sätt. Det här vill du inte missa!

Varmt välkommen!

När: Fredag 17 december
Tid: 11.30-13.00 
Vart: Egastronomi Trilobiten, Yxhultsvägen 11, Hällabrottet 
Kostnad: Gratis
Förtäring: Lunch + Dryck 

Max 50 deltagare, först till kvarn!

Vi hoppas att du har möjlighet att komma och umgås med oss denna fredag och lyssna på Pärs berättelse.

Osa. Senast 13/12 

Om föreläsningen: 

Trots massivt motstånd från omgivningen startade Pär Johansson 1996 Glada Hudik-teatern, en teatergrupp där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare agerar sida vid sida. 

Resan har kantats av en mängd mentala omställningar - hos grundaren, hos de medverkande och inte minst hos omgivningen. Att hjälpa människor att utvecklas är det mest spännande av alla arbeten, menar han. Det må gälla vem som helst och var som helst, människor med funktionshinder likväl som multinationella företag. 

Pär drivs av en stark passion för det han gör, en del skulle kalla det galenskap. 

I år är Pär och hans gäng aktuella med filmen ”Catwalk – från Glada Hudik till New York”, som också blivit tv-serie. 

2020-2021 har på grund av pandemin blivit ett annorlunda tid för många av oss, där bland annat de mänskliga mötena har blivit färre, och just frånvaron av dem gör att vi inser värdet av dem ännu mer!  

Läs mer om Pär Johansson och hans arbete http://www.parj.se/

Välkommen att delta på Företagarnas events när du är frisk och fri från covid-relaterade symtom. För allas trygghet hoppas vi att ni alla har haft möjlighet att vaccinera er. Du som inte är vaccinerad behöver vidta särskilda försiktighetsåtgärder. Har du frågor eller funderingar? Kontakta mig!

Ulrika Rönström
Regionsamordnare Värmland och Örebro

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Valet 2022

Allt för dig som är småföretagare och ska rösta i riksdagsvalet 2022.