podcast news play företagaren I media förmån faq

Välkommen till golf med Företagarna och Volvo på Drottningholm GK!

Nu anordnar Företagarna och Volvo Car Sverige ett unikt golfevent för dig som medlem i Företagarna. Första pris är en oförglömlig golfhelg i Göteborg där du deltar i Sverigefinalen av Volvo World Golf Challenge 2021 med chans att vinna tillgång att köra en Volvo XC40 Recharge under ett års tid.

Tävlingen går av stapeln den 1 september på Drottningholm GK strax utanför Stockholm. Då har du med ett brinnande golfintresse chans att spela golf och nätverka med likasinnade medlemmar och anställda vid Företagarna och Volvo Car Sverige. Bland annat kommer Fredrik Isakson, försäljningsdirektör Volvo Car Sverige och Fredrik Östbom, chef Analys och Opinion Företagarna finnas på plats för att diskutera aktuella frågor och utmaningar med dig och andra företagare. Men framförallt är vi där för att spela golf!

Vinnare från tävlingen på Drottningholm GK blir direktkvalificerad till Sverigefinalen i Volvo World Golf Challenge 2021 med chans att vinna tillgång att köra en Volvo XC40 Recharge under ett års tid.

Agenda den 1 september 2021:

    • 07.00-08.15 Registrering, genomgång och frukost
    • 08.45 Tävling startar
    • 14.00 Lunch med prisutdelning, mingel och provkörning av Volvo XC40 Recharge

Tänk på att det är begränsat antal platser. Så, först till kvarn…

Anmälningsavgift: 495 kr (inkl. lunch).

OBS! Behöver du avanmäla dig, maila i så fall Alexander.holles@foretagarna.se senast 14 dagar före tävling.

Varmt välkommen!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.