headphones newspaper video-player

Välkommen till Näringslivsdagen 2021

3 sep 2021, 08:00-23:00
Plats: Thomas Arena, Seminarievägen 10, Strängnäs
Den 3 september arrangerar Företagarna i Strängnäs-Mariefred i samarbete med Strängnäs kommun årets näringslivsdag. Nu har äntligen anmälan öppnat till detta 10-årsjubileum!

För 10:e året välkomnar vi er till Strängnäs näringslivsdag med gala. Det har hänt mycket genom åren, vi kommer se tillbaka, befinna oss i nuet och blicka framåt. Vi ser fram emot att träffa er alla på riktigt igen, så missa inte att boka dig för ND2021.

Dagen kommer ledas av vår fantastiska Charlotte Göthberg som gästas av Pär Johansson från Glada Hudikteatern, Sparbanken Rekarnes vd Annika Helg, Strängnäsbon Ulf Kristersson, Företagarnas vd Günter Mårder m.fl.

När skymningen faller svidar vi om till gala, äter gott, hyllar pristagare och njuter av en show som leds av Isaac And The Soulcompany!

Datum: 3 september
Tidpunkt: 08:00 - 23:00
Plats: Thomas Arena, Seminarievägen 10, Strängnäs
Pris Dag och kvälls biljett: 1995 kronor per person. 1795 kronor per person med medlemskap i Företagarna Strängnäs- Mariefred

Anmäl dig här

Frågor eller funderingar?
Vid frågor är du välkommen att kontakta ordförande Företagarna Strängnäs-Mariefred Christine Gyllby 070-8473702 eller näringslivschef Emma Hjelm 0152-29015.

OBS: Vi följer rådande restriktioner samt full återbetalning vid inställt evenemang.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans kan vi förändra

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.