headphones newspaper video-player

Soloföretagardagen i Västerås

30 nov 2021, 09:15-18:00
Plats: Elite Stadshotellet, Stora Torget 7, Västerås
Ta fram din inre säljare, vässa din retorik och bli en riktig superledare. Soloföretagardagen – en fullmatad heldag för dig som vill utveckla ditt sälj!

Är du soloföretagare? I så fall är du välkommen den 30 november till en kick-off exklusivt för dig och andra soloföretagare! Ditt företagande står i fokus och du har möjligheten att lyfta blicken från det dagliga arbetet och blicka framåt. Dagen är kostnadsfri för dig som medlem i Företagarna!

Vanessa Leporati kommer att leda oss genom en fartfylld dag med föreläsning och workshops som kommer att leda till nya insikter och konkreta verktyg för att ta din självinsikt och ditt företagande till nya höjder! (Läs mer om Vanessa längre ned på sidan) 

Datum: Tisdag 30 november. (Passar inte datumet finns möjlighet att delta i Stockholm 3 december. Läs mer och HÄR >>)
Tid: 09:15- ca 18:00.
Plats: Elite Stadshotellet, Stora Torget 7, Västerås.
Anmälan: Anmäl dig genom att fylla i formuläret här intill.  Begränsat antal platser. Vi behöver din anmälan senast 22 november. 

Får du förhinder eller har några frågor, vänligen kontakta Företagarnas projektledare Kerstin Aviander på e-post eller tel 073-763 90 63. 

OBS! Eventet är kostnadsfritt men frånvaro utan avanmälan eller avanmälan senare än 24 timmar innan starttid debiteras med en no show-avgift om 650 kronor exkl. moms.  

Varmt välkommen önskar Företagarna i Mälardalens län!

Schema för dagen:

09.15 Samling med smörgås o fika och mingel.
10.00 Pass 1 - Inspirerande föreläsning med Vanessa Leporati.
12.00 Lunch
13.00 Företagarna informerar.
13.30 Pass 2 - Workshop faciliterad av Vanessa Leporati. 
14.30 Fika
15.00 Pass 3 - Workshop faciliterad av Vanessa Leporati
16.30 Avslut
16.31 AW med bubbel och snittar.
18.00 Slut för idag. 

Det här är Vanessa Leporati:

Vanessa Leporati är soloföretagare sedan 1999, föreläsare, säljtränare, utbildare och Insights Discovery- konsult. Vanessa brinner för mötet mellan människor och har en spetskompetens inom kundbemötande och att leda enskilda och grupper till högre självkännedom. Hon jobbade i många år som säljare i butik och gick sedan vidare till att driva en egen agentur i 15 år med flera internationella varumärken och hela Skandinavien som marknad. Vanessa är en av initiativtagarna till affärsmötesplatsen Stockholm Fashion District, en kreativ fysisk och digital affärsmötesplats för den svenska modebranschen, med över 900 internationella och svenska varumärken representerade varje säsong. Hon är ordförande i Stockholm Fashion District och handelsorganisationen Trade Partners Sweden.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.