headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Välkommen till den digitala Morgonsoffan

9 okt 2020, 08:00
Plats: www.youtube.com/nykopingskommun
Varmt välkomna till årets andra upplaga av Morgonsoffan i Nyköping/Oxelösund som Nyköpings kommun är värd för den här gången.

Först får vi träffa två bilveteraner i staden. Ulrika Munro-Jack som är vd och försäljningschef för Bilcenter i Nyköping. I februari öppnade företaget en helt ny bilanläggning på 3 358 kvadratmeter och är därmed Mercedes Benz första konceptanläggning i Skandinavien.

Den andre bilveteranen är Magnus Redlig, vd för Bilpunkten i Nyköping och årets företagare förra året. Här är inriktningen att sälja nyare, begagnade bilar.

Morgonsoffan gästas också av uppfinnaren Hans Franzén som bland annat uppfunnit ett vattenlås som nu börjat säljas i de större butikskedjorna.

Vi får även träffa länsmuseichefen på Sörmlands museum, Susanna Janfalk, vars arbetsplats nyligen utsågs till ”Årets museum” och Susanna kan berätta varför.

Och sist men inte minst får vi dagsaktuella kommentarer till läget i världen, landet och regionen när vår uppskattade nyhetspanel äntrar soffan igen. Ny i panelen är ingen mindre än Liselott Hagberg.

Se sändningen här!

 www.youtube.com/nykopingskommun, direktsändningen börjar kl. 08:00 och finns tillgänglig i två veckor efter sändningen. 

morgonsoffan_partners737.png

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap