headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Välkommen till Morgonsoffan

14 feb 2020, 07:30-09:00
Plats: Nyköpingshus
Välkommen till Morgonsoffan den 14 feb kl 07.30-09.00 på Nyköpingshus!

Varmt välkommen till vårens första Morgonsoffa i Nyköping/Oxelösund som, som vanligt, bjuder på en rad intressanta gäster.

Först ut är Sasse Sepehrazar och Jonas Kandefelt från Nyköping Brewing Company som snart öppnar sitt nya bryggeri i det gamla Konstmuséet. Där utlovas, utöver själva bryggeriet, även ett ”Tap room” och en egen del för suröl.

Vilka lagändringar var det som trädde i kraft vid årsskiftet och som jag som företagare måste hålla reda på? Lugn i båten! Johanna Vikström, chef regelefterlevnad på Sörmlands Sparbank, berättar om de viktigaste förändringarna som Du måste känna till från och med i år.

Sedan är det dags för lite kultur. Författarna Håkan Groop och Göran Hedin är på plats för att berätta om sin bok ”Nyköping under 300 år – spåren från återuppbyggnaden efter Rysshärjningen 1719.

”Och avslutningsvis får vi avsmaka alldeles nybakta semlor, bakade av Anna-Karin Ledberg, bakande nyföretagare från Oxelösund.

Klockan 07.30 är du välkommen, vi bjuder på kaffe och smörgås. Klockan 08.00 börjar själva programmet.

Anmälan

Anmäl dig senast 12 februari på www.nykopingsregionen.se. Att besöka Morgonsoffan är kostnadsfritt, men din anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro faktureras du en avgift på 200 kronor.

morgonsoffan_nykoping.png

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap