För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Välkommen till Morgonsoffan

14 feb 2020, 07:30-09:00
Plats: Nyköpingshus
Välkommen till Morgonsoffan den 14 feb kl 07.30-09.00 på Nyköpingshus!

Varmt välkommen till vårens första Morgonsoffa i Nyköping/Oxelösund som, som vanligt, bjuder på en rad intressanta gäster.

Först ut är Sasse Sepehrazar och Jonas Kandefelt från Nyköping Brewing Company som snart öppnar sitt nya bryggeri i det gamla Konstmuséet. Där utlovas, utöver själva bryggeriet, även ett ”Tap room” och en egen del för suröl.

Vilka lagändringar var det som trädde i kraft vid årsskiftet och som jag som företagare måste hålla reda på? Lugn i båten! Johanna Vikström, chef regelefterlevnad på Sörmlands Sparbank, berättar om de viktigaste förändringarna som Du måste känna till från och med i år.

Sedan är det dags för lite kultur. Författarna Håkan Groop och Göran Hedin är på plats för att berätta om sin bok ”Nyköping under 300 år – spåren från återuppbyggnaden efter Rysshärjningen 1719.

”Och avslutningsvis får vi avsmaka alldeles nybakta semlor, bakade av Anna-Karin Ledberg, bakande nyföretagare från Oxelösund.

Klockan 07.30 är du välkommen, vi bjuder på kaffe och smörgås. Klockan 08.00 börjar själva programmet.

Anmälan

Anmäl dig senast 12 februari på www.nykopingsregionen.se. Att besöka Morgonsoffan är kostnadsfritt, men din anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro faktureras du en avgift på 200 kronor.

morgonsoffan_nykoping.png

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.