headphones newspaper video-player

Välkommen till gala på slottet

Missa inte årets gala.

18:00 Välkommen

Vi inleder med bubbel och tilltugg

Därefter intar vi en trerättersmiddag

Under kvällen bjuds det på levande underhållning, en hemlig gäst och party. Dessutom delar vi ut priserna Årets unga företagare, Årets nyföretagare och Årets Företagare i Nyköping & Oxelösund.

Köp din biljetter här!

 

OBS: önskar ni att ni faktureras för biljetterna anmäler ni er här i formuläret nedan.

Anmäl dig här

Är du medlem i Företagarna?
Så hanterar Företagarna Nyköping-Oxelösund dina personuppgifter 

Företagarna Nyköping-Oxelösunds av dina personuppgifter

Dina uppgifter samlas in för att Företagarna Nyköping-Oxelösund ska kunna hantera anmälan och ditt deltagande i eventet. Dina uppgifter kommer också att användas för marknadsföring av liknande event och medlemskap i Företagarna. Om du lämnat någon känslig personuppgift i rutan Övrigt ska du även skriva att du samtycker till behandling av den uppgiften.

De uppgifter som samlas in är namn, e-postadress, telnr, företag, organisationsnummer, ev. medlemskap i Företagarna och ev. önskan om mer information om medlemskap samt ev. övrigt/specialkost.

Behandlingen av personuppgifterna sker efter en intresseavvägning där Företagarnas behov av att hantera dina personuppgifter för kunna genomföra eventet och marknadsföra liknande event och medlemskap i Företagarna anses väga tyngre än ditt behov av personlig integritet för lämnade uppgifterna. Alla uppgifter raderas senast ett år efter eventets genomförande, men kan raderas tidigare. I den mån uppgifterna överförts till annat system, t.ex. Företagarnas medlemsregister, kommer de att behandlas i systemet så länge de behövs för det ändamål som är skäl till behandling i det systemet, t.ex. medlemskap i Företagarna.

Företagarna Nyköping-Oxelösund tar hjälp i sin hantering av anmälningar m.m. av Företagarna Mälardalen Service AB och Företagarna Sverige Service AB. Företagarna Nyköping-Oxelösund lämnar också ut uppgifterna till samtliga samarbetspartner för eventet. 

Vill du använda din rätt till rättelse, radering, begränsning av behandlingen och invända mot behandlingen ska du kontakta personuppgiftsansvarig Företagarna Nyköping-Oxelösund. Du har även rätt att klaga på Företagarna Nyköping-Oxelösunds behandling av dina personuppgifter till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Personuppgiftsansvarig är Företagarna Nyköping-Oxelösund. Föreningen når du på nykoping-oxelosund@foretagarna.se.  

Har du frågor gällande Företagarna Sveriges hantering av personuppgifter, vänligen kontakta Karin Berggren telnr 08 406 17 41.

Biljettpriser

Medlem i Företagarna: 995kr exkl. moms
Icke medlem: 1295kr exkl. moms (Läs mer om ett medlemskap här!)
OBS: Galan har begränsat antal platser därav max fyra biljetter per företag. Först till kvarn gäller.

I priset ingår...
En trerättersgalamiddag, bubbel vid ankomst, ett glas vin till förrätten samt två glas vin till varmrätten. Givetvis finns alkoholfria alternativ. 

Dresscode: Festklädd

Frågor?
Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta föreningen på nykoping-oxelosund@foretagarna.se.

loggor_huvudsponsorer_samarbetspartners.png

Partners 2019
Utställare 2019