headphones newspaper video-player
Corona-pandemin Artiklar för företagare

INSTÄLLT!!!  Soloföretagardagen

2 apr 2020, 08:30-16:00
Plats: Elite Stadshotell, Stora torget 7 Västerås
EVENTET ÄR INSTÄLLT! Vill du investera i dig själv och ditt företag? I så fall är du varmt välkommen den 2 april till en kick-off exklusivt för dig och andra soloföretagare i Mälardalen! Soloföretagardagen är en dag då ditt företagande står i fokus och du har möjligheten att lyfta blicken från det dagliga arbetet. Tema för dagen är marknadsföring och försäljning och vi kommer att vara på Elite Hotell i centrala Västerås. Detta kommer att bli en dag som du absolut inte vill missa!

Hur kan du som soloföretagare tänka kring marknadsföring och försäljning? Bara de senaste 3-5 åren har möjligheterna för mindre företag att sticka ut och ta plats ökat dramatiskt. Genom sociala medier och traditionella nätverk kan soloföretagare idag bygga sitt personliga varumärke och stärka sig som den rådgivare som kunderna behöver.

Att kombinera traditionell försäljning med digital marknadsföring och skapandet av affärer via digitala kanaler är en stark kombination som ger resultat på både kort och lång sikt. Hur bör man tänka kring sitt varumärke nu när allt är en googling bort? Hur gör man för att sticka ut i en ständigt föränderlig värld som blir mer och mer digital? 

Dagen kommer att ledas av Oliver Lopez, som driver sitt företag Structsales. Oliver har lång erfarenhet av transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör affärer idag. Genom insikter och trendspaningar levererar han konkreta förslag på hur vi bör tänka för att förbli relevanta nu och i framtiden. Han är passionerad i det han gör, något som lyser igenom i föreläsningen och han kommer ge dig verktyg och processer för att lyckas som soloföretagare. 

Innehåll under dagen:Oliver Lopez.jpg

  • Ditt personliga varumärke
  • Modern försäljning
  • Soloföretagarens fördelar mot större företag
  • Hitta din nisch och ta bättre betalt
  • Nätverka med andra soloföretagare för att driva gemensamma projekt
  • Din digitala närvaro (hemsida, blogg, kommunikation)
  • Din målgrupp, deras köpresa och din kommunikation - dessa måste sammanfalla för att kunna "träffa rätt"
  • Ditt värdebudskap - varför ska kunderna köpa av dig och vilket värde levererar du
  • Att sälja utan att prata produkt eller leverans, utan kundvärde

Mer information

När: 2 april kl.08.30-16.00, därefter after work för de som vill.
Plats: Elite Stadshotell Västerås 
Pris:
  Gratis för medlemmar i Företagarna, icke medlem 995:- exkl moms.
Bli medlem här

I priset ingår morgonfika, lunch och eftermiddagsfika samt något gott att dricka & smått att äta på den avslutande after worken.

OBS: Eventet är kostnadsfritt men en no-show- avgift på 395 kronor exkl. moms kommer att tas ut om du uteblir utan avanmälan senast 1 dygn innan.

EVENTET ÄR NU FULLBOKAT, ANMÄLER DU DIG NU HAMNAR DU PÅ EN RESERVLISTA OCH VI MEDDELAR DIG NÄRMARE INPÅ OM DU HAR FÅTT EN PLATS. 

Röster från Soloföretagardagen i Västra Götaland

"Det har varit en jättetrevlig dag med en inspirerande och engagerad föreläsare. Det jag tar med mig speciellt från dagen är att lyssna mer på kundens behov, vilket också kan leda till merförsäljning. Jag fick också lite råg i ryggen när det kommer till prissättning, att stå på mig, värdera mitt arbete och sätta rätt pris utifrån min insats", säger Elisabeth Olsson, Havet Redovisning & Ekonomi AB i Uddevalla. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap