headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

Soloföretagardagen

1 okt 2020, 08:30-16:00
Plats: Elite Stadshotell, Stora torget 7 Västerås
Vill du investera i dig själv och ditt företag? I så fall är du varmt välkommen den 1 oktober till en kick-off exklusivt för dig och andra soloföretagare i Mälardalen! Soloföretagardagen är en dag då ditt företagande står i fokus och du har möjligheten att lyfta blicken från det dagliga arbetet. Tema för dagen är marknadsföring och försäljning och vi kommer att vara på Elite Hotell i centrala Västerås. Detta kommer att bli en dag som du absolut inte vill missa!

Hur kan du som soloföretagare tänka kring marknadsföring och försäljning? Bara de senaste 3-5 åren har möjligheterna för mindre företag att sticka ut och ta plats ökat dramatiskt. Genom sociala medier och traditionella nätverk kan soloföretagare idag bygga sitt personliga varumärke och stärka sig som den rådgivare som kunderna behöver.

Att kombinera traditionell försäljning med digital marknadsföring och skapandet av affärer via digitala kanaler är en stark kombination som ger resultat på både kort och lång sikt. Hur bör man tänka kring sitt varumärke nu när allt är en googling bort? Hur gör man för att sticka ut i en ständigt föränderlig värld som blir mer och mer digital? 

Dagen kommer att ledas av Oliver Lopez, som driver sitt företag Structsales. Oliver har lång erfarenhet av transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör affärer idag. Genom insikter och trendspaningar levererar han konkreta förslag på hur vi bör tänka för att förbli relevanta nu och i framtiden. Han är passionerad i det han gör, något som lyser igenom i föreläsningen och han kommer ge dig verktyg och processer för att lyckas som soloföretagare. 

Innehåll under dagen:Oliver Lopez.jpg

  • Ditt personliga varumärke
  • Modern försäljning
  • Soloföretagarens fördelar mot större företag
  • Hitta din nisch och ta bättre betalt
  • Nätverka med andra soloföretagare för att driva gemensamma projekt
  • Din digitala närvaro (hemsida, blogg, kommunikation)
  • Din målgrupp, deras köpresa och din kommunikation - dessa måste sammanfalla för att kunna "träffa rätt"
  • Ditt värdebudskap - varför ska kunderna köpa av dig och vilket värde levererar du
  • Att sälja utan att prata produkt eller leverans, utan kundvärde

 

Företagarnas medlemsförmåner

En av fördelarna med att vara medlem i Företagarna är alla våra fantastiska medlemsförmåner. Just nu har vi flera nya intressanta förmåner som du som soloföretagare kan ta del av. 
Alexander Hollles, ansvarig för medlemsförmåner på Företagarna, kommer berätta vilka förmåner vi har och hur du på ett enkelt sätt kan nyttja dem. 

 

 

Mer information

När: 1 oktober kl.08.30-16.00, därefter after work för de som vill.
Plats: Elite Stadshotell Västerås 
Pris:
  Gratis för medlemmar i Företagarna, icke medlem 995:- exkl moms.
Bli medlem här

I priset ingår morgonfika, lunch och eftermiddagsfika samt något gott att dricka & smått att äta på den avslutande after worken.

Vi kommer sitta i stora lokaler med gott om avstånd till varandra,  vi har även begränsat antalet deltagare så först till kvarn gäller.  

OBS: Eventet är kostnadsfritt men en no-show- avgift på 395 kronor exkl. moms kommer att tas ut om du uteblir utan avanmälan senast 1 dygn innan. 

Röster från Soloföretagardagen i Västra Götaland

"Det har varit en jättetrevlig dag med en inspirerande och engagerad föreläsare. Det jag tar med mig speciellt från dagen är att lyssna mer på kundens behov, vilket också kan leda till merförsäljning. Jag fick också lite råg i ryggen när det kommer till prissättning, att stå på mig, värdera mitt arbete och sätta rätt pris utifrån min insats", säger Elisabeth Olsson, Havet Redovisning & Ekonomi AB i Uddevalla.