headphones newspaper video-player

Välkommen till en inspirerande kväll - Bubblande Business 23 oktober

23 okt 2019, 17:30-20:30
Plats: Saluhallen Slakteriet, Västerås djuphamn
Vill du få en riktig boost, träffa andra framgångsrika företagare, lyssna till Linnéa Claeson och njuta av god mat - anmäl dig då till vår träff med Företagarna Young på Slakteriet i Västerås 23 oktober kl 17.30.

Vi har bjudit in framgångsrika och färgstarka samhällsdebattören Linnéa Claeson. Linnéa är en riktig mångsysslare och beskriver sig själv som människorättsaktivist, feminist, föreläsare, kolumnist, fd handbollsproffs, juriststudent och internationell troublemaker...

Staffan Taylor kommer vara kvällens moderator och även leda panelsamtalet där vi kommer få träffa spännande framgångsrika entreprenörer. Han titulerar sig själv som professionell drömmare och har ett brinnande engagemang för unga.


Under kvällen bjuder vi på bubblande dryck, något gott från grillen grillat av Gilla Grilla, dryck till maten samt förstås en minnesvärd kväll...

Vi har mycket begränsat med antal platser så först till kvarn. 
Eventet är kostnadsfritt, och bjud gärna med en nyfiken företagarkollega. NoShow avgift debiteras med 495 kr. Avanmälan görs senast 24 tim innan till stockholm-malardalen@foretagarna.se.

 

 

“Låt rytmen fresta dig”
Vi har även bjudit in DJAle, Alejandro Samayoa
Han arbetar professionellt som DJ över hela Sverige och internationellt med många stora namn inom musikvärlden.
Med sin bas i Västerås har han bland annat haft det prestigefyllda uppdraget som ansvarig för underhållning, upplevelse och resident DJ för Steam hotel. 

Varmt välkommen önskar
Företagarna Mälardalen och Företagarna Young

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD