headphones newspaper video-player

Tillväxtdagen 2019

19 okt 2019
Plats: Rosvalla, Nyköpings Arenor.
En mässa och mötesplats för att starka regionens kompetens, företagande och attraktionskraft 19 oktober / Rosvalla / Nyköping.

Tillväxtdagen är en mässa och mötesplats för hela näringslivet. Tillväxtdagen är ett givet tillfälle för företag och verksamheter i Nyköpingsregionen att visa upp sig och sina tjänster, träffa kunder och samarbetspartners, marknadsföra sig som attraktiva arbetsgivare nu och framtiden och bidra till att starka den redan attraktiva tillväxten som vi nu upplever i hela regionen Nyköping och Oxelösund.

Mässan kommer vara fri att besöka och öppen för allmänhet, företag och studenter som är intresserade veta mer om och träffa regionens näringsliv, ta del av arbets- och utbildningsmöjligheter, få inspiration och träffa andra företag och verksamheter i Nyköping och Oxelösund. Boka plats som utställare till årets viktigaste mötesplats oavsett om du är lilla eller stora företaget.

Boka monter på nykopingsregionenstillvaxtdag.se.

Tillväxtdagen arrangeras lördag 19 oktober 2019 på Rosvalla, Nyköpings Arenor. Arrangör: Företagarna Nyköping Oxelösund i samarbete med Nyköpings och Oxelösunds kommun. Huvudpartner: SSAB. Tack till våra samarbetspartners: Cyclife Sweden AB, Manpower & Experis, Östsvenska Handelskammaren, Lapp Miltronic, Region Sörmland, Södermanlands Nyheter, NRJ & Mix Megapol.

Glöm inte att gilla Företagarna Nyköping-Oxelösund på Facebook!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans kan vi förändra

49 anledningar ...

... att bli medlem i Företagarna. Vi är stolta över att kunna visa upp allt du får.

Nätverk

Företagarnas nätverk bygger på kunskap och inspiration för att förbättra möjligheterna för dig som driver företag.