För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Vad behöver ditt företag för att må bra?

28 nov 2019, 07:30-08:30
Plats: Dragarbrunnsgatan 39, Uppsala
Att driva företag innebär att ständigt utvecklas som företagare. Utvecklingen kan leda till att företaget växer, men också till en intern förädling av företaget. Oavsett så finns det en uppsjö av frågor du som företagare möter varje dag. Ibland kan svaren vara givna, men ibland hade det underlättat med någon form av bollplank.

Att vara företagare innebär också att man ofta sitter ensam, med vilket det givetvis finns både för- och nackdelar. Om beslut ska tas kan det vara fördelaktigt om man har ett nätverk och rådgivare som förstår en småföretagares vardag nära till hands. Företagarna och Almi är två exempel på sådana. Här finns både erfarenhet och kompetens som kan stötta dig som företagare – oavsett var du befinner dig och vilka behov ditt företag har.

Därför är du varmt välkommen till en frukost tillsammans med Företagarna Uppsala och Almi där vi berättar mer om vad vi kan göra för dig som företagare inom företagsutveckling, coachning, utbildning och mycket mer.

Klicka här för att komma till anmälan! 

Varmt välkommen!

Almi.pngAlmi_Logo_mork_BlaGronTurkos_PMS.jpg
LUL_RegionUppsala_logo.jpgforetagarna.jpg

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.