För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Låt dig inspireras av Sveriges mäktigaste säljare - Peter Paunovic

19 mar 2019, 15:30-18:00
Plats: Hotell Uplandia Dragarbrunnsgatan 32 Uppsala
Det började på Metro, gratistidningen som ägdes av Kinnevik. Peter fick lära sig om försäljning, kundrelationer, kundbemötande, kundvård och allt annat som hör affärer till. Han gick från en årlig försäljning på 572 000 kr 2003, till 72 miljoner kronor, 2005.

Han blev utsedd till världens bästa säljare inom Metro-koncernen, årets mediesäljare av medierådgivaren Mindshare, samt en av Sveriges mäktigaste säljare av tidningen Resumé.
I och med sina framgångar så tog också Peters karriär ordentlig fart. I rask takt blev han försäljningschef, försäljningsdirektör och sedermera också VD för ett dotterbolag som ägdes till 50 % av Metro och 50 % av Aftonbladet.

Som VD byggde Peter upp bolag från 0 kr till 52 MSEK i omsättning, men han saknade närheten till kunder, människor och kundmötet. Så 2010 sa Peter upp sig och skrev boken Bestseller, tillsammans med Ann Olrin, tidigare redaktionschef på Metro. Peter hjälper sina åhörare att riva nidbilden kring vad riktig försäljning är. Med säljmetodiken som grund, har han skapat enkla verktyg som alla kan använda oavsett vad de arbetar med. ”Mötet mellan människor, det är där det händer på riktigt” säger Peter. Låt oss inte slarva bort det!

Med stor portion humor, ödmjukhet och allvar, tar Peter med dig på en resa som visar att allt du behöver finns redan inom dig.

Varmt välkommen till Hotell Uplandia Dragarbrunnsgatan 32 Uppsala den 19 mars, kl. 15.30. Vi bjuder på smörgås och kaffe. Du anmäler dig i formuläret intill!

Seminariet arrangeras gemensamt av Företagarna Mälardalen/Stockholms län och NF – Nyanlänt Företagande AB med delfinansiering av Tillväxtverket.

Företagarna företräder över 70 000 företagare och har 250 föreningar. Vi erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

NF- Nyanlänt Företagande AB ägs av Företagarna i Mälardalen och Stockholms län och startade hösten 2015. Vår vision är att ge nyanlända och utrikes födda personer en snabb väg till egen inkomst genom eget företagande och/eller anställning.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.