headphones newspaper video-player

Sommarfest på Sundbyholm 16 maj

16 maj 2019, 16:30-20:30
Plats: Sundbyholms Slott, Eskilstuna
Varmt välkommen till vår stora Sommarfest på Sundbyholms slott den 16 maj! Företagarna tillsammans med Bilia vill härmed bjuda in till en trevlig försommarfest på vackra Sundbyholms slott utanför Eskilstuna.Vi bjuder på en stor härlig grillbuffé samt en riktig inspirationsföresläsning med föreläsaren Michael Södermalm. Så kom och njut av en härlig kväll tillsammans med andra företagare från Mälardalen, njut av god mat och dryck och få en riktig boost inför sommaren.

Program
16.30 Varmt välkomna! Vi börjar med att servera en stor härlig grillbuffé och något gott att dricka till!
Företagarna och Bilia hälsar välkommen. Därefter berättar Alexander Holles och Hampus Löwstedt om alla fantastiska förmåner man har som medlem i Företagarna.
Vår gästföreläsare Michael Södermalm ger oss en riktig inspirationsboost
Ca 20.30 Avslut och fortsatt mingel för de som önskar.
21.00 avgår transport tillbaka.

MichaelS_bok.jpg

Michael Södermalm ger oss en föreläsning du inte vill missa! 

Med målmedvetenhet, vilja och positiv inställning kan du komma hur långt som helst. Låt dig inspireras, motiveras och vägledas!
Vad är skillnaden som gör skillnaden? Michael ger dig inspiration, motivation och verktyg för förändring. Den här mycket spännande föreläsningen med Michael handlar om förmågan att ständigt hitta sin och andras motivation och drivkraft. Allting är möjligt om du bara hittar rätt vägar.

Michael har även skrivit boken "Det sitter i huvudet"  som kommer finnas på plats.

 

 

 

 

Kvällen är helt kostnadsfri för dig som medlem.  Är du ännu inte medlem betalar du 250 kr plus moms (ord pris 795 kr). 

Vi välkomnar alla företagare i hela Mälardalen och vi kommer dessutom att erbjuda buss- och bilanslutningar från flera platser till och från Sundbyholm - helt kostnadsfritt.

Anmälan är bindande, ev avbokningar görs via mail till stockholm-malardalen@foretagarna.se senast 10 maj. No show-avgift faktureras med 495 kr plus moms. Bokning av transport måste göras senast 8 april!

***ANMÄLAN AV TRANSPORT ÄR NU STÄNGD!***

Viby buss
15.10 Arboga Resecentrum

15.30 Köping Tunadalsparkeringen
15.50 Kungsörs Busstorg

Åkerbergs Trafik
14:00 Nyköping Stora Torget
14:40 Trosa ICA Trossen
15:15 Södertälje resecentrum 
16:00 Strängnäs resecentrum (nertill vid entrén)

Katrineholms buss
14.45 Katrineholm Resecentrum
15.15 Flen tågstation

Bilar från Bilias butiker från följande ställen;
14:45 Fagersta Bilia, Virsbovägen 8
15:00 Sala Bilia, Oriongatan 1
15:30 Västerås Bilia, Strömledningsgatan 11
15.45 Eskilstuna Bilia, Mått Johanssons väg 54

Varmt välkommen önskar
Företagarna Mälardalen och Bilia

Anmäl dig till Sommarfesten här

Är du medlem i Företagarna?
Så hanterar Företagarna Mälardalen dina personuppgifter 

Företagarna Mälardalen behandling av dina personuppgifter

Dina uppgifter samlas in för att Företagarna Mälardalen ska kunna hantera anmälan och ditt deltagande i eventet. Dina uppgifter kommer också att användas för marknadsföring av liknande event och medlemskap i Företagarna. Om du lämnat någon känslig personuppgift i rutan Övrigt ska du även skriva att du samtycker till behandling av den uppgiften.

De uppgifter som samlas in är namn, e-postadress, telnr, företag, organisationsnummer, ev. medlemskap i Företagarna, fråga om medföljande gäst, samt namn på gästen och ev. önskan om mer information om medlemskap samt ev. övrigt/specialkost.

Behandlingen av personuppgifterna sker efter en intresseavvägning där Företagarnas behov av att hantera dina personuppgifter för kunna genomföra eventet och marknadsföra liknande event och medlemskap i Företagarna anses väga tyngre än ditt behov av personlig integritet för lämnade uppgifterna. Alla uppgifter raderas senast ett år efter eventets genomförande, men kan raderas tidigare. I den mån uppgifterna överförts till annat system, t.ex. Företagarnas medlemsregister, kommer de att behandlas i systemet så länge de behövs för det ändamål som är skäl till behandling i det systemet, t.ex. medlemskap i Företagarna.

Företagarna Mälardalen tar hjälp i sin hantering av anmälningar m.m. av Företagarna Mälardalen Service AB och Företagarna Sverige Service AB.

Vill du använda din rätt till rättelse, radering, begränsning av behandlingen och invända mot behandlingen ska du kontakta personuppgiftsansvarig Företagarna Mälardalen. Du har även rätt att klaga på Företagarna Mälardalens behandling av dina personuppgifter till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Personuppgiftsansvarig är Företagarna Mälardalen. Föreningen når du på stockholm-malardalen@foretagarna.se.

Har du frågor gällande Företagarna Sveriges hantering av personuppgifter, vänligen kontakta Karin Berggren telnr 08 406 17 41.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD