För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Frukostklubben

10 dec 2019, 07:30-09:00
Plats: Aros Congress Center
Den här gången ses vi på Aros Congress Center. Som alltid börjar vi med en enkel frukost mellan 07.30-08.00 som morgonens sponsor bjuder på, sedan kör vi igång programmet.

Datum: 10 december, 2019
Tid: 07:30-09:00
Plats: Aros Congress Center
Sista anmälan: 9 december, 2019 kl. 14:00 

Anmäl dig här!

Välkommen till Frukostklubben i Västerås.

 

Det är ett fullspäckat program den här morgonen, bla Sara Andersson från Musikhjälpen och Thomas Byström från Företagarna. Hela programmet hittar du här.

Musikhjälpen

Musikhjälpen kommer äntligen till Västerås och sänder live från Stora torget den 9-15 december. Trion som leder Musikhjälpen 2019 är artisten Miriam Bryant, P3-profilen Farah Abadi och komikern Daniel Hallberg. Årets tema är ”sex är inte ett vapen”. Sexuellt våld finns i krig och konflikter världen över. Temat är mycket angeläget. Det handlar om makt – att använda sex för att utöva makt är något vi som samhälle måste göra allt vi kan för att utrota. Sara Andersson, produktionsledare, berättar mer om Musikhjälpen och hur du kan engagera dig.

Så här kan du hjälpa till
 

Företagarna

Hur ser företagsklimatet ut i Västerås just nu? Vilka trender kan vi se och vad bör vi vara uppmärksamma på framöver? Företagarnas regionchef Thomas Byström om varför småföretagare är viktiga för Västerås, regionen och landets välvärd och utveckling. Företagarna gör varje år flera undersökningar om hur företagsklimatet är för småföretagare och vilka möjligheter och utmaningar som finns för att starta, driva och utveckla företag.

Det ska vara lätt att driva företag!

Varmt välkommen önskar styrelsen Företagarna Västerås

 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.