För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Kick off med Företagarna Västra Mälardalen

22 aug 2019, 17:15-00:00
Plats: Restaurang Ågården i Arboga
Välkommen till en sensommarkväll och kick off med Företagarna Västra Mälardalen. Det blir grillbuffé, musik-quiz och en massa annat trevligt.

Kom och träffa andra företagare, njut av en god grillbuffé och lär känna styrelsen i Företagarna Västra Mälardalen. Under kvällen kommer vi även att ha en rolig musik-quiz

Vi kommer att berätta om vår nya verksamhetsplan och vad som är på gång framöver, samt vilka fantastiska förmåner du som medlem har. Regionchef Thomas Byström finns på plats och pratar om vad som händer hos Företagarna centralt.

Tag gärna med dig en företagarkollega! Vi bjuder dig som är medlem i Företagarna på grillbuffé och välkomstdrink. Icke medlemmar betalar på plats. (Grillbuffé pris 285 kr/pers) 

Datum: Torsdag 22 augusti 2019.
Tid: 17:15- ca 21:00.
Plats: Restaurang Ågården, Kapellgatan 8 i Arboga.
Kostnad: Du som medlem i Företagarna bjuds på välkomstdrink samt grillbuffé. (Övrig dryck bekostas själv). Icke-medlemmar bjuds på välkomstdrink. (Övrigt bekostas själv av icke-medlemmar. Pris för grillbuffé 285 kr/pers.)
Anmälan: Anmäl dig senast måndag 19 augusti via formuläret här intill.  Observera! Viktigt att du meddelar om du får förhinder. No show-avgift på 350 kr faktureras. 

Varmt välkommen till en trevlig kväll med Företagarna Västra Mälardalen! 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.