För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Morgonsoffan

9 nov 2018, 08:00-09:00
Plats: Restaurangskolan Nyköping
Välkommen till Morgonsoffan 9 nov

 

Den här gången  har vi bjudit in Kenneth Hagström från Trafikverket. Man har nu bestämt hastigheten på Ostlänken, 250 km/h. När kommer nu bygget igång? Kommer vi få ett nytt ”Arlanda stad”? Erik Carlgren, Nyköpings kommun berättar hur företagsmark kommer att utvecklas kring Skavsta.

Vi har många duktiga entreprenörer i Nyköpingsregionen. Nyligen korades Årets Företagare i Nyköping och i Oxelösund. Philip Saltskog från Tankbar och Peter Eriksson från Farming – vilka är deras recept för framgång, vad ser de för utmaningar och hur är det att driva företag i regionen?

Innebandy är stort i Nyköpingsregionen och ONYX Innebandy som är en av landets största innebandyföreningar engagerar många barn, ungdomar, föräldrar men även företag. Vi träffar klubbchef Kecke Lundh som berättar mer om föreningen och hur de jobbar med framförallt näringslivet.

NYMOS har premiär med musikalen Madicken– vi får ett smakprov och pratar med ensemblen och produktionsledaren Henrik Lundh.

Att besöka Morgonsoffan är kostnadsfritt, men din anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro faktureras du en avgift på 200 kr. Anmäl dig senast 7 nov.

 

Anmäl dig här!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.