För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

AW efter valet

15 nov 2018, 16:30-00:00
Plats: Gillet 6, Sala
Företagarna Sala och Heby bjuder in till en trevlig AW på Gillet 6 i Sala. Kom och nätverka, njut av lite god mat och träffa representanter från Företagarna som ger sin bild på vad som hänt efter valet och vilka konsekvenser det kan ge på företagandet i Sverige och lokalt.


Preliminärt program

16.30 Välkommen. Mingla och utvidga ditt nätverk, vi bjuder på lite mat.

17.30 Företagarnas lokala styrelser med ordförande i Sala, Magnus Eriksson, och ordförande i Heby, Charlotte Wall, hälsar välkomna. Vi får även träffa Lovisa Lindholm som tagit över företaget Linneskåpet, ett anrikt familjeföretag (nu utom familjen) som lockat kunder från hela Mellansverige

17.50  Eftervalsanalys - vad händer nu
Philip Tunborg och Hanna Cederqivst från Företagarnas Politik & Opinion ger oss en rykande färsk eftervalsanalys. De ger sin bild på vad som hänt efter valet och vilka konsekvenser det kan ge på företagandet i Sverige och lokalt.
De visar även en presentation av företagens betydelse i Sala och Heby.

18.50 Regionchef Thomas Byström intervjuar Anders Wigelsbo, Kommunstyrelsens ordförande Sala och Marie Wilén, Kommunstyrelsens ordförande i Heby för att höra hur dom ser på småföretagen och dess betydelse för kommunerna dom kommande åren.

19.30 Avslutning

ANMÄLAN ÄR NU STÄNGD!
Begränsat antal platser. Eventet är kostnadsfritt och vi bjuder på enklare mat och alkoholfri dryck. Noshow avgift debiteras.

Varmt välkommen önskar
Företagarna Sala och Företagarna Heby

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.