För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Misstagens Mästare i Strängnäs

Lär av andras misstag på Sveriges ledande mötesplats för företagare. Knyt nya kontakter och lyssna till tv-profilen och entreprenören Laila Bagge och Pär Johansson, ledare för Glada Hudik-teatern, som avslöjar hur man gör - och inte gör - för att lyckas som företagare. Välkommen till Misstagens Mästare i Strängnäs tisdag 17 oktober!
Misstagens Mästare i Strängnäs

Misstagens Mästare arrangeras av Företagarna, Sveriges största organisation för småföretagare.

Som deltagare får du koll på vilka misstag andra företag har gjort men hur de lyckades bemästra utmaningarna och hur bra det blev till slut. Plus att du får tips från lokala entreprenörer, kan få rådgivning om försäkringar, nätverk och juridiska frågor.

Över 100 000 företagare deltog på våra event och aktiviteter under 2016 – välkommen du också!

Anmäl dig nu!

Lär av andras misstag på Sveriges ledande mötesplats för företagare.

Knyt nya kontakter och lyssna till tv-profilen och entreprenören Laila Bagge och Pär Johansson, ledare för Glada Hudik-teatern, som avslöjar hur man gör - och inte gör - för att lyckas som företagare. 

Program för dagen:

12:00: Nätverkslunch. Vi bjuder på en härlig lunch där du kan skapa nya affärsmöjligheter och lär lära känna andra företagare.  

13:00 Programstart

  • Vänd misstag till framgång - Laila Bagge. Superentreprenören Laila Bagge bjuder på misstag, framgångar och tips på hur du kan stärka ditt företagande.
  • Rhuby  -  Ylva Binder från dryckesföretaget Rhuby i Åkers Styckebruk har ett 
    långt förflutet inom alkoholbranschen och har gjort en spännande resa med många utmaningar och framgångar.
  • Kilenkrysset - Jan Persson, grundare av Kilenkrysset berättar om sin resa i fastighetsbranschen, och hur han var vänt misstag till framgång.
  •  
  • Misstagspanelen. Tre företagare samtalar kring rädsla för att göra fel och misstag, hur övervinner man sina rädslor. Hur håller man distans till och hanterar sina misstag. Hur snett får det gå? 

14:45 Kaffepaus

  • Företagare, höj rösten och få med er resten! - Lars Ilmoni, politisk expert på Företagarna. När vi röstar på våra politiker och dess partier gör vi det av olika skäl.  Vi tycker att du som företagare ska rösta för att du är just företagare. Jobben, ekonomin och hela vårt välstånd bygger nämligen på att just du finns. 
  • Maxa dina affärer med digital kommunikation - Günther Mårder, vd på Företagarna ger sina bästa tips på hur du med hjälp av digitaliseringens möjligheter skaffar dig kunskaperna för att lyfta ditt företag till nästa nivå.
  • Glada Hudik grundaren – Pär Johansson. Vänd misstag till framgång - Pär Johansson bjuder på misstag, framgångar och tips på hur du kan stärka ditt företagande. 


17:00 Avslutning

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.