För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Västmanlandssoffan

14 nov 2017, 07:30-10:00
Plats: Aros Congress Center
Denna morgon kör vi ett samarrangemang med Västmanlandssoffan. Frukosten pågår fram till klockan 10.00 så boka in 2 härliga morgonkickstimmar den här gången.

 

I Västerås är det FöretagarnaVästerås Science ParkAlmi Företagspartner, Handelskammaren Mälardalen och Västerås stad som står för arrangemanget. Har du några frågor är det enklast om du kontaktar oss i programgruppen.

ANMÄLAN OCH PROGRAM

 

Morgonsoffan är ett populärt koncept

Julia Rosqvist är moderator och håller samman frukostmötet. Julia är entreprenör och utbildare, brinner för företagande och kommer från Örebro där hon driver Julia & Co. Frukostmöten med Julia Rosqvist körs på över 15 orter i mellansverige, och det med framgång. Tevesoffmys och morgontrivsel med allehanda matnyttigt vetande, möten med spännande profiler som gästar soffan, aktuella ämnen och förstås trisskrapande!

Gäst i soffan

I soffan finns alltid två eller flera intressanta gäster.

Heta Stolen

Här sitter en person som verkligen är i ropet just nu.

UF-företag

Vi har alltid ett UF-företag med som gäst. Vill du visa upp ditt UF-företag? Mejla en presentation till kontakt@frukostklubben.biz och håll tummarna.

Sidekick

Morgonens sidekick kompletterar soffmyset med spännande aktiviteter vid sidan av scenen.

Reklaminslag

Ta chansen att vara med i dragning om att få göra ett reklaminslag. Ta med dig visitkort och lägg i korgen. Kanske blir det just du som får presentera ditt företag.

Frukostsponsor

Själva frukosten bjuder alltid morgonens sponsor på. Sponsorföretaget syns förstås lite extra och får chans att marknadsföra sig under mötet. Julia lottar också ut någonting trevligt som värden bidragit med. Vill du vara frukostsponsor? Skicka ett mejl till kontakt@frukostklubben.biz så berättar vi mer.

DataAkuten

PS Support finns förstås alltid plats för att GRATIS serva din laptop/smartphone/läsplatta om så behövs. Du lämnar in den mellan 07.30-08.00 och hämtar den direkt efter frukostens slut.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.