podcast news play företagaren I media förmån faq

Nätverksfrukost hos Kryast

2 sep 2022, 07:30-09:00
Plats: Bergqvara Gård AB, Bergkvara Gård, 355 93 Växjö (se vägbeskrivning nedan)
Företagarna Växjö-Tingsryd-Lessebo bjuder in till nätverksfrukost hos Kryast.

Dag/tid: Fredag 2 september 7.30-9.00

Plats: För att hitta till Kryast konferens följer du skylt mot Bergkvara gård från väg 23 och följer därefter skyltning mot caféet. Parkera gör du på vänster sida vid stenmuren där det är Kryast skyltat. Karta

Anmälan: I formuläret senast onsdag 31/8.

OM KRYAST De flesta har upplevt känslan av FLOW. Ett tillstånd som uppstår när vi känner djup kontroll, är helt uppslukade av det vi gör och klarar av de utmaningar vi ställs inför. I FLOW är vi produktiva och välmående, något som går hand i hand med vår övertygelse om att lönsamhet kommer ur det friska. Genom ständig dialog med våra kunder utvecklar vi en hållbar arbetsmiljö baserat på vad marknaden efterfrågar och vad den senaste forskningen bidrar med. Samtidigt går vi själva före genom att prioritera vår egen kultur och struktur. Genom en gemensam vision, tydliga mål och spelregler samt en levande värdegrund rör vi oss hela tiden framåt. Vi bryr oss på riktigt och vill göra skillnad för de vi träffar!

OM FRUKOSTFÖRELÄSNINGEN "SALUTOGEN KOMMUNIKATION"
Hur kan vi med kunskap om hur hjärnan fungerar sänka varandras stresshormoner och få varandra att må bra på jobbet? I den här föreläsningen utgår vi ifrån modern hjärnforskning och vad som händer i våra hjärnor när vi kommunicerar. Vi diskuterar hur du som kollega eller chef kan främja en må-bra-kultur och hur vi kan öka varandras må-bra-hormon, oxytocin, på jobbet, även på distans. Vi utforskar också begreppen kollektiv intelligens och psykologisk trygghet samt ger tips på hur man kan jobba med detta på sina arbetsplatser.

Vi bjuder på kaffe och fralla i våra alldeles egna konferenslokaler på Bergqvara gård. De som vill kan efteråt stanna kvar för att även kolla in vår andra lokal där man kan ha middagar och event för hela 80 sittande gäster.

Varmt välkomna!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Valet 2022

Allt för dig som är småföretagare och ska rösta i riksdagsvalet 2022.