För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Fika med Företagarna och fira Välfärdsskaparna!

26 mar 2019, 15:00-16:00
Plats: Konditori Fenix
Kom till konditori Fenix tisdag den 26 mars kl. 15:00! Företagarna Emmaboda bjuder in politiker, lokal media och företagare för att fira all den välfärd som skapas av oss företagare!

Den 26 mars släpper Företagarna rapporten ”Välfärdsskaparna”, det är ett bra underlag för att visa vad företagen på orten, i länet och i riket gör för att skapa den välfärd som vi lever i idag. Syftet med träffen är att informera om hur småföretagen bidrar till skatteintäkterna i Emmaboda. 2017 stod småföretagens anställda för de sammantaget största skatteintäkterna i landets kommuner.
Mötet är en enkel mötesplats med fokus på att sprida ett positivt budskap, kom och ät tårta och skapa välfärd ihop med oss!

Det är bara att komma, men vet du att ska gå kan du skicka ett mail till liselotte.arvidsson@foretagarna.se och anmäla dig, så blir det lättare för oss att beräkna hur många tårtor som går åt.

Välkomna!
Företagarna EMMABODA

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.