För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarnas Digitala mötesrum v 22, 29/5, kl. 11.00 - 12.00

Efter att ha haft uppehåll ännu en fredag kör vi på ännu en gång det digitala mötesrum som behandlar frågor och läget rörande Covid-19 exklusivt just för dig som är medlem i Företagarna!

Detta är ett samarrangemang mellan flera regioner i Företagarna och som visar att tillsammans är vi starka!

Vi behöver kanske inte säga det fortsätter se utmanande ut för stora delar av företagandet i Sverige och att vi fortsatt har en omvärld som påverkar oss mycket på olika sätt!

Denna vecka kommer vi få prata energieffektivisering samt träffa en av våra kunniga och väldigt uppskattade jurister.

 Kan utmaningarna under Coroonakrisen utgöra en möjlighet att se över verksamhetens energianvändning och därmed vara bättre rustad att möta framtiden?

Energieffektivisering och en omställning till förnybara bränslen är en lönsam affär vilket de flesta vet, men att det är så enkelt att komma igång känner inte alla till. Sparade pengar, ökad konkurrenskraft, nöjdare kunder och minskad klimatpåverkan – det är bara några av fördelarna med att energieffektivisera och klimatanpassa sin verksamhet.

I vår globaliserade värld blir marginalerna allt mindre och kraven på hållbarhet ökar. Energieffektivisering är ett bra sätt att öka företagets konkurrenskraft, öka den egna kompetensen och främja lokala bränsleleverantörer. Mycket av besparingarna innebär inga större investeringar utan kan åstadkommas med bättre kontroll och styrning. Detta är något alla företag enkelt och snabbt kan börja arbeta med.

Roger från Energikontor Sydost informerar om hur du kan energieffektivisera ditt företag och vilket stöd du kan få av oss och andra i det arbetet.

När: Fredag 29/5, kl:11.00-12.00

Agenda v 22:

Robert Wallin – Biträdande Regionchef Företagarna. Välkomna och kort nulägesrapportering kring Företagarnas arbete i Coronatider.

Roger Gunnarsson – Energikontor Sydost – Energieffektivisering och hur kan Energikontor runt om i Sverige erbjuda och hjälpa till med.

Juridiska rådgivningen: Behandlar de vanligaste frågorna som kommer in till rådgivningen och svara på frågor live från dig.

Anmälan: Anmäl dig i formuläret senast torsdag 28/5


Mer information samt inloggningsuppgifter kommer innan tillfället äger rum.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.