headphones newspaper video-player
Corona-pandemin Artiklar för företagare

Talangprogram 2020

Har ni investerat mycket tid, energi och pengar på att hitta rätt talanger? Kan de bli utmanande att behålla? Har ni personer som har potential för en ledarroll men som inte har tillräckligt med erfarenhet, kunskap och utbildning?

Eller kanske någon som är tänkt att ta över företaget som inte har arbetat med ledarskap? Då är Talangprogram 2020 en bra plattform för att fylla på med värdefulla ledarverktyg. Företagarna erbjuder tillsammans med Growing Leaders ett nätverk för utbildning, erfarenhetsutbyte, praktisk träning och individuell coaching för att växa potentiella ledare.

MÅLGRUPP FÖR PROGRAMMET:
Nyckelpersoner/talanger i ditt företag som du skulle vilja satsa lite extra på. Personer som drivs av ständig utveckling både personligt och professionellt och som behöver påfyllning av ledarverktyg. Kanske är det när tiden är mogen personer som du skulle vilja att de tog ytterligare ett kliv ini bolagets kärna? Kanske personer som behöver utveckling och verktyg för att ta ett steg mot en ledande roll?

MÅL MED PROGRAMMET:
Att utveckla sin kompetens inom ledarskap, strategi och utvecklingsarbete och därmed växa gentemot att ta en ledande roll i företaget. Detta genom att få utbildning, men också genom att ingå i ett nätverk med likasinnade där erfarenheter och utmaningar delas.

INNEHÅLL PROGRAM:

Uppstart- två dagar, Självkännedom och Självledarskap
För att leda andra behöver du kunna leda dig själv- dina val, prioriteringar, beteenden och drivkrafter. Innan du leder dig själv behövs självkännedom. Vi jobbar med värderingar och genom DISC-profiler förstår du dig själv, dina och andras valda beteenden.

En dag- Kommunikation
Hur jag sänder och tar emot budskap för att uppnå mina och bolagets mål. Hantering av svåra samtal och konflikter.

En dag- Feedback och Coachande förhållningssätt
Effekterna av en feedbackbaserad kultur och vad ett coachande förhållningssätt skapar.

En dag- Förändringsledning
Strategier för att jobba med förändring på effektivt sätt. Att leda människor i förändring och skapa förståelse för olika personers reaktioner och drivkrafter i förändring.

En dag- Strategi och mål
Ägare, styrelse och ledning- hur kopplar bolagets strategi till dina mål?

En dag- Hälsa
Hur vi är varandras arbetsmiljö, väljer våra beteenden och vad du behöver göra för att må bra.

VILKA ÄR GROWING LEADERS
Vi som håller i Talangprogram 2020 heter Growing Leaders (www.growingleaders.se) och är ett bolag som jobbar med ledarskap, team och coaching genom utbildningar, utvecklingsprogram, föreläsningar och andra forum som är önskade från våra kunder. Vi har lång erfarenhet av ledarskap. Tillsammans har vi, Emelie Palmér och Annika Stålhandske jobbat som chefer och ledare i 30 år. Detta har vi gjort i flera olika branscher och i olika typer av organisation där vi lett ledare, ledningsgrupper och team på flera platser i Sverige, över landsgränser, strategiskt och operativt. Vi har också båda lett stora förändringsprojekt, kulturförflyttningar och omorganisationer. Emelie är ekonom, har erfarenhet av talangprogram och Annika är ingenjör. Vi är båda certifierade utbildare, har utbildat ca 400 ledare och brinner för att utveckla och utmana. Tillsammans skapar vi dynamik med mod, energi och värde!

ÅTERKOPPLING FRÅN TIDIGARE DELTAGARE I UTBILDNINGAR: 

”Ni har ett fantastiskt samspel er två emellan”

”Emelie och Annika- You rock! Vilka förebilder ni är. Tack för allt ni delat med er och gett oss. Guld!”

”Extremt intressant hela köret och ni två var superstars! TACK!”

”Det var en helt otrolig dag med nya möten, spännande/givande information och kunskap och den gav så mycket energi! Vad ni är duktiga på det ni gör, tur att ni får leva er ”dröm”. Skall rekommendera er i alla sammanhang jag kan komma på!”

PRAKTISK INFORMATION OM TALANGPROGRAM 2020

VAR?
Jönköpingsregionen. Träffarna äger primärt rum ute hos de deltagande företagen

NÄR?
Uppstart i januari 2020 med första träffen. Sedan träffar i mars, juni, augusti, oktober och december

HUR?
Anmälan sker till emelie@growingleader.se

PRIS?
30 000 kr per deltagare för hela programmet. Då ingår även: Individuell coachning per telefon/på plats mellan träffarna, Individuell DISC profil för deltagaren, lunch/fika under träffarna

VILL DU VETA MER?
Frågor besvaras gärna av Emelie Palmér, emelie@growingleaders.se, tel: 0725470353 och Annika Stålhandske, annika@growingleaders.se, tel: 0725887085

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap