För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Årets Unga Idé Östersund

31 jan 2024, 17:30-21:00
Plats: Länsförsäkringar, Prästgatan 18, 831 31 Östersund
Är du redo att lysa upp scenen eller nätverka med framtidens stjärnor? Välkommen till delfinalen av Årets Unga Idé i Östersund.
Företagarna och Bengt Bengtssons SIBA-stiftelse söker Sveriges mest innovativa och samhällsförbättrande affärsidéer från unga företagare. Tio unga företagare får möjlighet att pitcha sin affärsidé inför en jury där vinnaren får ett stipendium på 250 000 kronor.
 

Oavsett om du är en ung innovativ företagare som brinner för att visa upp din banbrytande idé, en lokal företagare som söker inspiration, eller en investerare på jakt efter nästa stora grej - detta är ER kväll!

🚀 Unga innovativa företagare: Kasta er in i rampljuset! Pitcha era idéer, vinn fantastiska priser och ha kul medan ni gör det. Detta är er chans att glänsa och få den uppmärksamhet ni förtjänar.

🤝 Lokala företagare: Detta är inte bara ett event - det är en fest av möjligheter! Mingla, skratta och bygg värdefulla relationer som kan förvandla er verksamhet.

💼 Investerare och affärsänglar: Förbered er på att bli imponerade. Upptäck lysande idéer, träffa passionerade entreprenörer och utvidga ert nätverk på ett roligt och engagerande sätt.

Läs mer och anmäl dig här

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.