För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Föreläsning med Jerry Engström: Tre saker som du som företagare bör ha koll på 2022

27 jan 2022, 11:30-12:45
Plats: Digitalt
Omvärlden har förändrats, för några till det bättre medan andra just nu kämpar för att hitta lönsamhet. Vill du ha konkreta tips för din verksamhet? Missa då inte denna föreläsning!

Tillsammans med Affärskompetens bjuder vi på Företagarna nu in Jerry Engström, f.d. global marknadschef på Fjällräven och numera föreläsare och kreativt ansvarig över FriluftsByn i Höga Kusten för att få tips om vad vi bör ha koll på under 2022. Under föreläsningen blandas tankar med konkreta tips anpassat för småföretagare med fokus på samsyn, särskiljning och samarbeten.

Föreläsningen kommer att sändas LIVE och självklart kommer du kunna ställa frågor under tiden. Om du inte har möjlighet att delta när sändningen sker kommer det finnas möjlighet att se föreläsningen i efterhand.

När: Torsdag 27 januari, klockan 11:30 - 12:45
Var: LIVE på Facebook

Eventet är kostnadsfritt men anmälan krävs, anmäl dig i formuläret till höger eller scrolla ner om du läser från mobilen. Vi skickar ut en länk till föreläsningen via e-post.

Varmt välkomna till en givande lunchtimme!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.