podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

AW med Företagarna Young och Deilig Vinbar inför Varbergsgalan 2023!

3 feb 2023, 16:30-18:00
Plats: Deilig Vinbar
Träffa andra unga företagare ifrån Halland och kickstarta 2023 tillsammans med Företagarna Young.

Fredag den 3 februari klockan 16:30-18.00 möts ett gäng företagare under 35 år på Deilig Vinbar i Varberg där vi bjuder på bubbel och enklare tilltugg. Eventet är helt kostnadsfritt och du behöver inte vara medlem i Företagarna för att delta.

De fem första som anmäler sig till AWn får ett gratisbiljett till Varbergsgalan. Dessa fem personer meddelas genast, senast den 30 januari. Om du inte får en biljett till Varbergsgalan går dessa att köpas separat HÄR

När det börjar närma sig tid för Varbergsgalan går gemensamma bilar från Deilig mot Varbergsgalan på Arena Varberg, för de som ska dit. Där sitter vi ifrån Företagarna Young på ett gemensamt bord. 
För dig som vill komma enbart på AWn går det alldeles utmärkt. Vi ser fram emot att träffa fler likasinnade företagsamma i Varberg! 

Hoppas vi ses!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.