För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

VÄLKOMMEN TILL FÖRSTA UPPLAGAN AV FÖRETAGARNA & PADELZONE OPEN 2020

10 aug 2020, 17:00-20:00
Plats: Hamnen i Varberg (Hertiginnan Ingeborgs torg, Västerport

Hej! Hoppas din sommar som företagare varit bra och att du är laddad för hösten!
Vi tänkte dra igång med ännu ett utomhusevent.

Just nu har en av världens snabbast växande sporter ”Padel” fått två nya tillfälliga utomhusbanor i Varberg. Vi i Företagarna tillsammans med Padelzone Varberg och ägarna Daniel Svedberg, Tomas Olsson och Niclas Wilhelmsson vill fira detta lite med att arrangera den första företagscupen utomhus i just Padel för Företagarna i Varberg.

Vi hoppas givetvis att detta blir en härlig kväll i solen med mycket roligt spel, skratt och lite allvar. Medtag egna skor och passande kläder för sport. Glöm inte vattenflaska och ett glatt humör! Rack & bollar får vi låna på plats. Duschar gör vi hemma om man inte vill ta ett dopp i havet. Vi bjuder dessutom på lite lättare förtäring med passande dryck under kvällen.

Inbjudan gäller för 2 personer per företag (= 1 st lag) och svar önskas senast fredagen den 7 aug. Begränsat antal platser så först till kvarn!

Plats: Hamnen i Varberg (Hertiginnan Ingeborgs torg, Västerport)

Datum:Måndag 10 augusti

Tider:17.00-17.45 Uppvärmning (För dem som vill och hinner)
17.45-18.00 Genomgång av regler och lottning av lag (Obligatoriskt)
18.00-20.00 Turnering med efterföljande priser.

Coronainformation:Vi följer alla regler och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. De kan förnyas från en dag till en annan. I nuläget kan vi arrangera eventet men förutsättningarna kan förändras, vilket kan leda till att vi eventuellt måste ställa in eventet. Skulle detta bli fallet kommer alla anmälda att kontaktas för vidare information. Mår du inte bra ska du naturligtvis inte komma till eventet. Det går bra att avanmäla sig med kort varsel och istället vara med på kommande träffar framöver.

PS! Ni som kanske har någon vän som funderar på att bli medlemmar i Företagarna, kontakta niclas@nwevent.se så hjälper han er att bli det.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.