headphones newspaper video-player

Diggiloo

14 jul 2019, 17:00-23:00
Plats: Södra Fästningshörnan
SOMMAREN NÄRMAR SIG OCH VAD KAN VARA MER SOMRIGT ÄN DIGGILOO I VARBERG

Proppfylld med några av våra mest folkkära artister, grymma dansare och ett förstklassigt band – Sveriges soligaste sommarturné Diggiloo är tillbaka för att återigen bjuda på tre timmar underhållning. Det blir härlig musik, massor av skratt och en stor dos kärlek precis som vanligt! Och det bästa av allt, Företagarna Varberg erbjuder medlemsrabatt på bra biljetter. Dessutom blir det som vanligt förfest på Societén och om vi har tur så kanske någon av artisterna dyker upp på förfesten.

Anmälan med antal och namn samt med fakturaadress och om du önskar åka buss göres på länken bredvid senast  11 juni.

Datum: Söndag 14 juli fr kl 17.00
Plats: Södra Fästningshörnan och förfest på Societén.
Buss avgår från Laholm, Hylte, Halmstad, Falkenberg och Kungsbacka
Pris: 600:- + moms/biljett inkl bubbel o snacks.

Om du gillar Diggiloo kommer du älska 2019 års årgång. Jessica Andersson, eller ”mamma Diggiloo” som hon också kallas, är tillbaka och det är veteranen Magnus Carlsson också. Även vår egen programledare David Lindgren syns på scenen igen tillsammans med Mariette som hoppar på världens bästa sommarjobb för andra året i rad.

John Lundvik gör Diggiloo-debut liksom countrystjärnan Mimi Werner. De får dessutom sällskap av stjärnornas stjärna! Casper Janebrink tar med sig alla Arvingarna ut i gröngräset. På humorsidan gör Thomas Petersson comeback på Diggiloo-scenen. Det gör även den norrländska rockkungen Brolle som äntligen åker med oss ut i Sommarsverige igen.

Diggiloo 2019 kommer bli en show utöver det vanliga med extra allt. Vi ses i sommar!


SERVERING OCH FÖRSÄLJNING Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Även i år har vi med oss vår egna Diggiloo-restaurang. Du kommer hitta rätter som passar utmärkt att ta med till picknickfilten eller varför inte avnjuta en härlig måltid på vårt restaurangområde? Där serverar vi dessutom öl, vin och alkoholfria drycker. Självklart går det bra att ta med sig en egen picknick-korg (avvikande orter förekommer). Vill du bara ha något litet så finns det popcorn, godis, läsk, kaffe, kakor, korv m.m. i våra kiosker som du hittar på flera platser på vårt område. I vår souvenirshop på arenan hittar du allt du behöver för en perfekt showkväll! Här kan du köpa utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, cd-skivor, t-shirtar, kepsar och mycket mer. Allt för en oförglömlig kväll att minnas. Utbudet kan variera beroende på spelort.

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD