För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarna bjuder in företagsamma att MÖTIONERA under Almedalen

3 jul 2018, 08:15-09:15
Plats: Kruttornet, Almedalsparken
Tag på dig en vit t-shirt, knyt skorna och dyk upp 08.15 den 3:e juli vid Kruttornet, Almedalsparken. Då får du chansen att träffa andra företagsamma företagsledare, entreprenörer, företagare samt andra talangfulla personer under ett unikt, nyttigt och rörligt möte.

Att mötas och samtidigt motionera är Företagarnas senaste uppfinning som gjort att företag både kan träffa fler och samtidigt få motion. Vi ses tisdagen den 3:e juli 08.15 och ett gäng kommer sedan powerwalka och några jogga. Under detta möte får du även chansen att lyssna till 2 - 3 kända företagare samt att när vi är i mål 09.10 i Almedalen så bjuder Företagarna på frukost. 

Genom att alla bär en vit t-shirt så kommer vi synas som grupp och få ett stort medialt genomslag när 100-150 ”MÖTIONÄRER” vandrar genom ett vackert Visby. MÖT + MOTIONERA = #MÖTIONERA. 

 

 

Ingen anmälan! Frukosten är gratis - men gilla gärna Företagarna Gotland Facebookgrupp så får du en reminder och mer detaljer!

Samarbetspartner till Företagarnas #MÖTIONERA är Swedbank, IVisby Tryckeri, Strand Hotell, 4potentials, GEAB och Företagarna Gotland. 

För mer frågor: Nancy Yussef, ordförande Företagarna Gotland, nancy@haircutgotland.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.