För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Vill du träffa andra företagande kvinnor på landsbygden, byta erfarenheter, få inspiration och kanske till och med skapa samarbeten? Då är detta något för dig!

6 dec 2023, 11:30-13:00
Plats: Högbo bruk
Detta är ett nätverk där gemenskapen peppar, hyllar och skapar möjlighet till samarbeten. Att vara kvinna, egenföretagare och verksam på landsbygden är en styrka.

Missa inte detta tillfälle då vi som avslutning för året bjuder på Högbo bruks goda lunchbuffé.

Vi kommer att få träffa Åsa Larsson, som också går under artistnamnet Resmiranda, hon är en mångfacetterad musiker och egenföretagare från Storvik. Med kulning, körledning och konserter i fokus driver hon både egna musikprojekt och frilansar som musiker och pedagog. Hon har medverkat i radio, podcasts och TV. Hon har kulat för kungafamiljen och spelat på allt ifrån festivaler till ambassader. Hennes videos har över 20 miljoner visningar på sociala medier. 

En av hennes stora drivkrafter är att utforska hur musik kan bidra till ett öppnare, tryggare och mer hållbart samhälle. Hennes körsångshappenings till förmån för trädplantering och andra sociala frågor har genom åren samlat mängder av människor till sång. Hennes kulningsturnéer genom skogen har skapat spännande möten mellan människor, natur, musik och lokalhistoria. Hon har släppt tre album och medverkat på diverse andra inspelningar. 2019 kom albumet ”For The Trees” med sånger inspirerade av miljörörelsen.

Vi samlas utanför entrén kl 11.30, varmt välkomna!

Information

Datum: Onsdagen 6/12
Tid:
11.30 – 13.00
Plats: 
Högbo Bruk
Kostnad: Detta tillfälle bjuder Företagarna på lunch till värde av 295 kr/ person. (Begränsat antalplatser så ”först till kvarnen”) 
Sista anmälan: 30/11

 

Du kan redan nu boka tid för våra kommande luncher under 2024: 21/2, 24/4, 19/6, 21/8, 23/10 & 4/12 .

Mer information om dessa tillfällen kommer.

Tipsa oss gärna om du har tips på trevliga ställen för våra lunchträffar samt om du har tips på en intressant kvinna och företagare på Landsbyggden i Gästrikland som kan berätta om sin verksamhet.

Om du bokat in dig och får förhinder, snälla glöm inte att meddela oss!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.