För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Årets Företagare Gävle 2023!

21-22 apr 2023, 17:30-01:00
Plats: Gasklockorna Gävle
Följ med när vi hyllar den hängivna företagande i Gävle! En förtrollande kväll väntar oss i Gasklockorna, fylld med inspiration, nya möten, middag och underhållning. Var med du också och fira våra välfärdsskapare i Gävle!

Det har varit ett tufft år för våra många och duktiga företagare - därför vill vi nu, kanske mer än någonsin, ägna en helkväll åt att hylla det hängivna företagandet i Gävle med en sprudlande fest! Kom och njut av god mat, mingel, underhållning och utdelningar av våra fina företagarpriser! Galan leds av kvällens moderator Eva Cooper, Företagarnas regionchef, och äger rum inne i magiska Gasklockorna där bland annat Årets Mästerkock spelats in. 

guldlinje2.jpg

Vad händer under kvällen?

Fördrink, mingel, trerättersmiddag, vin/öl eller alkoholfritt alternativ. Underhållning får vi av den hyllade magikern Jakob Ljungkvist som med sina 1000 framträdanden är en av Sveriges mest anlitade trollkarl. Vi får dessutom njuta av dansvänlig musik med det lokala coverbandet Extra Allt! Under kvällen kommer vi att dela ut flera härliga företagarpriser i följande kategoerier: Årets Företagare, Årets Unga Företagare, Årets UF-Företag samt Årets Nyföretag.  

Anmäl dig här!

guldlinje2.jpg

Information

Datum: Fredag den 21 april
Tid: 17.30 – 01.00
Plats: Gasklockorna Gävle
Pris: 625kr inkl. moms

Förtäring: 3-rätters middag inkl. dryck
Sista anmälningsdag: 10 April

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.