headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Företagarfrukost på Lindarnas Gård

3 okt 2019, 07:30-09:00
Plats: Lindarnas Gård, Lingbo
Välkommen på företagarfrukost på Lindarnas Gård - Träffa Företagarnas VD Günher Mårder
Frukost 07.30 - 08.00
Träffa fler företagare från kommunen, nätverka, byt erfarenheter och avnjut den erkänt goda och vällagade frukosten på härliga Lindarnas Gård (karta)! 
 

Föreläsning 08.00 - 09.00 
Günther Mårder, vd för Företagarna och ansvarig för organisationens övergripande verksamhet och strategiska inriktning, föreläser om hur svensk ekonomi utvecklas samt vad det innebär för oss som företagare och hur vi ska kunna tackla de utmaningar samt möjligheter vi står inför.

Günther Mårders uppdrag inom Företagarna är dels att driva opinion för att förbättra företagarklimatet och göra det enklare att starta, driva, utveckla och äga företag, dels att se till att ett medlemskap i Företagarna lönar sig genom bra erbjudanden och förmåner.

Günther hade innan detta tjänsten som sparekonom på Nordnet Bank. Tidigare har han varit aktiv i föreningslivet genom 15 år inom Aktiespararna, bland annat som organisationens vd.

För vem
Kostnadsfritt för alla företagare verksamma inom Ockelbo kommun. Begränsat antal platser, först till kvar!


Anmälan
Sker till oss via e-post till ockelbo@foretagarna.se senast måndagen den 30 september. Då vi bjuder på förtäring behöver vi veta om ni har allergier eller dylikt.

Varmt välkomna!
Styrelsen Företagarna Ockelbo
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap