För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Nätverksträff Yrkesdörren

27 maj 2019, 14:45-16:00
Plats: Scandic CH, Nygatan 45, 803 11 Gävle, Sverige
Visste du att 7 av 10 jobb förmedlas genom kontakter? Ett professionell nätverk är därför en viktig nyckel till arbetslivet.

Vill ni arbeta mer praktiskt med CSR och tycker att mångfald inom rekrytering är viktigt?

72.000

jobb hade kunnat skapats i småföretag varje år om rätt kompetens hittats

Arbetsbrist är en av de största utmaningarna som företagare står inför idag. Samtidigt har många utrikes födda exakt den kompetens som behövs men har arbeten de är överkvalificerade för, eller står helt utanför arbetsmarknaden. Dessa två grupper hittar inte varandra idag och vår teori är att det beror mycket på att de inte delar nätverk.

Yrkesdörrens nätverksträffar lanserades 2017 efter vi blivit kontaktade av många företag & organisationer som ville ha vår hjälp att hitta ett forum där de kunde ta ut sin mångfaldstrategi i praktiken, ett format som kan fungera som en informell rekryteringsarm och samtidigt visa sina anställda sina värderingar och stärka sitt employee branding.

27 maj

Under eventet den mellan kl 14.45-16.00 kommer vi att matcha företagare i Gävle med deltagare inom liknande bransch. Syftet med mötet är att bredda bägge parters nätverk genom att under en timme samtala om hur er gemensamma bransch fungerar i Sverige samt tips på hur man bäst tar sig in på arbetsmarknaden. Efter mötet ska du som är etablerad svensk dela med dig av 1-2 kontakter från ditt nätverk som din match kan träffa för att lära sig mer om branschen och samtidigt bygga sitt nätverk.

ANMÄL DIG HÄR

Kort om Yrkesdörren

De nätverk vi har är direkt avgörande för att komma in på arbetsmarknaden. Yrkesdörren skapar möten mellan etablerade svenskar och utrikesfödda inom samma bransch för att bredda våra nätverk.

Läs mer här.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.