För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Lunchdebatt om företagsklimat #val2018

27 aug 2018, 11:30-13:30
Plats: Söders Källa, Gävle
Svenskt Näringsliv och Företagarna bjuder in samtliga riksdagspartier i Gävleborg att delta i en debatt om viktiga företagarfrågor för länets framtid. Bland annat har länets företagare pekat på att skatter, arbetsgivaravgifter, regelbörda och kompetensförsörjning är några prioriterade frågor.

Hur kommer nästa mandatperiods näringspolitik att se ut i respektive parti, för att företagen ska kunna växa, utvecklas och fortsätta bidra till både jobbskapande och skatteintäkter till välfärden?

Deltagare: Ulla Andersson (V), Lars Beckman (M), Åsa Lindestam (S), Per Åsling (C), Andrea Bromhed (MP), Roger Hedlund (SD), Per-Åke Fredriksson (L) och Martina Kyngäs (KD)

Varmt välkommen till en spännande och fartfylld tillställning. Vi bjuder på en lättare lunch från kl 11.30. Mellan kl 12.00-13.00 möts toppkandidaterna i en paneldiskussion ledd av Svenskt Näringslivs regionchef Lotta Petterson och Företagarnas regionchef Eva Cooper. Paneldebatten kommer att livesändas på Facebook.

Ett lokalt mingel och livesändning av paneldebatten kommer även att ordnas av Företagarna Bollnäs. En separat inbjudan till detta kommer senare.

Anmälan:
Sista dag för anmälan är den 20 augusti. Deltagande är kostnadsfritt och vi bjuder på lunchen.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.