För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

Välkommen till Frukostklubben med tema Brott mot företagare!

18 okt 2023, 07:30-09:00
Plats: Företagarnas lokal, Trädgårdsgatan 2, Sölvesborg
Denna morgon får vi bland annat besök av Henrik Johnsson, säkerhetschef i Sölvesborgs Kommun, då vi diskuterar problematiken, kommunens arbete och Henrik presenterar deras verksamhet.

" - Det är det särskilt oroväckande att företagare och deras anställda i allt högre utsträckning är brottsoffer och måltavlor för kriminella aktörer. Brottsligheten leder till ökad otrygghet och när konsekvenserna för förövarna uteblir skapas en grogrund för fler och fler brott i en negativ spiral, vilket du kan läsa om i Företagarnas rapport Brott mot företagare 2023 säger Pontus Lindström från Företagarna.

Även om kriminaliteten skiljer sig åt beroende på bransch, företagsstorlek och var i Sverige företaget ligger finns det ingen sektor eller plats som är helt fredad. Var femte brottsutsatt företagare uppger att han eller hon övervägt att lägga ner sin verksamhet på grund av kriminaliteten, samtidigt som färre än någonsin anmäler brotten till polisen eftersom man som företagare inte ser någon poäng med det."

Den 18 oktober tar vi ett avstamp och diskuterar Sölvesborgs företagares problem och ev. lösningar med bland annat Sölvesborgs kommuns säkerhetschef Henrik Johnsson. 

Henrik har också med sig Folkhälsostrateg och tillika ANDTS-samordnare Maria Torstensson och brottsförebyggande samordnare Gabriella Leandersson. 

Datum: 18 oktober
Tid: 07:30 - 09:00
Plats: Företagarnas lokal, Trädgårdsgatan 2, Sölvesborg

Anmäl dig via formulär till höger senast den 16/10, mobil scrolla ner. OBS! När din anmälan är genomförd försvinner formuläret och du möts av en välkomsttext högst upp. Om inte prova att uppdatera Captcha.

Välkommen!

//Företagarna Sölvesborg

Tredje onsdagen varje månad, förutom juni, juli & december, arrangerar vi Frukostklubben för dig som medlem och dina gäster.

Oftast har vi något tema som kan vara viktigt för dig som företagare eller så bjuder vi in någon verksamhet som vi är nyfikna på. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.