podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

MEDLEMSFÖRMÅN - Gå på PREMIÄREN på Fredriksdalsteatern i Helsingborg!

16 jun 2023, 19:00
Plats: Fredriksdalsteatern, Helsingborg
Nu har du chansen som medlem i Företagarna att till medlemspris se Eva Rydbergs sista föreställning på Fredriksdalsteatern i Helsingborg den 16 juni klockan 19.00.

Efter 28 år är det dags för Eva Rydberg att säga tack och hej till Fredriksdalsteatern och sin kära publik. Hon gör det med en festligt färgsprakande version av Nils Poppes klassiska sommarkomedi ”Två man om en änka”. Kring sig har hon samlat en verklig toppensemble och dansare med ingen mindre än Per Andersson i spetsen!

Året är 1923 och på Fredriksdals Herrgård huserar den glada änkan Julia Sjölin (Eva Rydberg), där hon driver teatersoaréer och är beskyddare av Husarregementet på Berga Kasern. Det är bröllop mellan hennes dotter Ofelia (Mia Poppe) och löjtnant Rosencrona (Robert Rydberg) när vår komedikarusell drar igång. Den lite lagom late malajen Emil (Per Andersson) är förlovad med den danska varietéartisten Else Bom Hansen (Birgitta Rydberg) men flirtar ändå glatt med husan Rut (Sofie Lindberg) och får dessutom änkans gunst, eftersom hennes nevö Gösta (Kalle Rydberg) inte riktigt lyckas med intrigen att få änkan intresserad av överste Ström (Anders Aldgård).

Välkommen till premiären den 16 juni!

Medverkande: Per Andersson, Eva Rydberg, Anders Aldgård, Mia Poppe, Sofie Lindberg, Robert Rydberg, Kalle Rydberg, Birgitta Rydberg, Mathilde S Hebrand, Carl-Johan S Hebrand, Henning Ledstam, Fredrik S Hebrand, Caroline Ledstam och Edith Aldgård.
Regi: Anders Aldgård

Ta med dig familj, personal och kunder till en trevlig kväll med kända premiärgäster. Vimla runt bland press, kändisar och andra företagare. Njut av föreställningen, fika i parken och skratta för livet! 

Vi har ett begränsat antal platser till föreställningen så boka dina biljetter direkt på mail  info@evarydberg.se - så du inte missar en av sommarens roligaste föreställningar!

Biljetter: 
Bokas via mail till info@evarydberg.se
Som medlem i Företagarna betalar du endast 395 kr (ord pris 495 kr)
Uppge ”Företagarna” vid beställning/mail för att få det rabatterade priset.

Hjärtligt välkomna!

Företagarna Region Syd

Läs mer om föreställningen på www.evarydberg.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.