podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

Välkommen på en co-workingdag tillsammans med Företagarna Young!

12 apr 2023, 12:00-16:00
Du behöver inte vara ensam för att du är soloföretagare. Orkanen Young är redo att dra in över Kristianstad för det första Företagarna Young eventet för 2023! Du har möjlighet att delta på en co-workingdag tillsammans med andra glada, inspirerade och entusiastiska entreprenörer!

Var: Kristianstad, Grand Hotel, Västra Storgatan 15.
När: 12.e april
Tid: klockan 13–16 Droppa in när du känner för det...

Klockan 12:00 träffas vi som önskar äta lunch ihop (var och en betalar själva för lunchen) och ha det gött tillsammans varpå vi förflyttar oss till en konferenslokal runt ca 13. 

Där kan vi sitta och bolla idéer ihop, prata olika koncept för att se om mottagaren förstår vad vi erbjuder eller bara dela en ny miljö med nya personer.

När krafterna börjar tryta så bjuder vi på lite eftermiddagsfika för att hålla humör och arbetslusten på en fortsatt hög nivå!

Antalet deltagare är begränsat till 11 deltagare och först till kvarn gäller.

Anmälan sker via formulär till höger, mobil scrolla ner, senast den 10/4 - ange ev. specialkost/allergier i anmälan och var noga med att avboka din plats om du inte kan delta. Avbokning sker till lotta.roth@foretagarna.se - No Show faktureras  med 150 kr.

Vi vet nog alla vikten av att nätverka, så du tänker väl inte missa chansen att hänga med andra likasinnade och fylla på med energi?

Tänkte väl det – så vad kul att vi ses där!

Anton, Nadja, Simon
Ambassadörer Företagarna Young Region Syd

Anton.png
Anton Frej - Frejcreative

Jag heter Anton Frej och jag älskar kreativt skapande.

Jag är en väldigt motiverad och driven person som gillar att få saker gjorda på ett bra och effektivt sätt.

2018 tog jag kandidatexamen inom Digital Bildproduktion på Blekinge Tekniska Högskola. Vårt kandidatarbete om hur man fångar stämning och känsla i film blev väldigt uppmärksammat och vann stipendium från Sparbanken Eken.

Filmen vi gjorde i samband med kandidatexamen “Tanzen“ vann Filmfestivalen TellUs 2018.

Nu lever jag min dröm, att få driva mitt egna filmproduktionsbolag som har givit mig otroliga upplevelser. Allt från att åka som passagerare och filma i Rally SM finalen till att tälta ute i Zimbabwes vildmark i tre veckor, där jag gjorde reklamfilmer åt ett safari-företag som jobbar med välbehållning.

simon.png
Simon Lundegard - VVR Coaching

 Mitt företag VVR Coaching grundade jag augusti 2021. VVR står för Våga Vägra Rädsla, något som allt för ofta hindrar oss. Namnet kändes självklart eftersom jag själv insett hur mycket rädsla hållit mig tillbaka från att: 

  • Uttrycka mina behov gentemot andra
  • Säga nej till aktiviteter jag gör av plikt istället för vilja 
  • Starta mitt företag

Jag tror att vi alla kan öka vårt välmående om vi blir nyfikna på oss själva. När vi lär känna oss själva kan vi både ge oss exakt det vi behöver, och även kommunicera det till vår omgivning. Vi vet vad vi behöver för att hämta energi, våra styrkor och vart vi behöver hjälp. Vi blir trygga i oss själva, och jag är övertygad om att trygghet är grunden för att vi ska våga vara modiga och ta det där klivet vi annars avstått.

Jag hjälper människor utforska, identifiera och använda sina egna inre resurser för att skapa den tryggheten. 

Nadja.jpg
Nadja Olsson - Scarp Media

Jag började tidigt med att skapa filmer i både skolan och på fritiden, och har alltid älskat allt skapa/vara kreativ. När jag fick chansen att starta ett uf-företag i skolan vid 17-års ålder blev gnistan till en brand, och det var då jag fick upp ögonen för att jag kunde tjäna pengar på detta.

Jag startade direkt en enskild firma efter studenten och började utveckla tjänsterna. Något år senare hittade jag Tilde som jag idag driver Scarp Media - en scarpare mediabyrå med.

Scarp Media startades i början av sommaren 2020 med målet att skapa scarpare varumärken på sociala medier. Det sker en ständig förändring och vi är här för att hjälpa våra kunder att bli scarpare genom nya strategier, innehåll som väcker uppmärksamhet och scarpare resultat. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.