headphones newspaper video-player

Toborrow

Företagslån 100.000 kronor uppåt med ränta från 4,3%. Helt digitaliserat, snabbt och enkelt.

Våra tusentals medlemmar lånar ut pengar i utbyte mot en ränta som sätts genom budgivning. 

Toborrow är Sveriges första marknadsplats för företagslån, här möts låntagare och långivare utan traditionella mellanhänder. Hos oss söker svenska småföretag finansiering genom att vända sig direkt till våra tusentals medlemmar, som lånar ut pengar i utbyte mot en ränta som sätts genom budgivning. Genom att plocka bort mellanhänder kan vi erbjuda bättre räntor till både långivare och låntagare.

Företag som lånar pengar via Toborrow erbjuds en snabbare och enklare låneprocess som ligger helt digital. Hos oss sätter du alla villkor själv, och räntan sätts av våra långivare i en auktion. Det enda du behöver göra för att komma igång med ansökan är att fylla i hur mycket du vill låna, på vilken löptid och om du vill amortera eller betala tillbaka allting när tiden gått ut. Resten sköter vi! 

Som långivare väljer du själv vilket företag du vill låna ut till, genom att lägga bud i en auktion. Ett bud består av beloppet du vill låna ut, och den räntan du begär. På så vis har du full koll på vem du lånar ut pengar till, och vilken ränta du får i utbyte. Ränta och amortering kommer varje kvartal, och företagen som söker lån har genomgått en noggrann kreditprövning. Toborrow söker all administration. 

Vårt erbjudande till Företagarnas medlemmar

Som medlem i företagarna erbjuds du rabatt på låntagaravgiften (den enda avgift som Toborrow tar ut för att administrera lånet). När du söker finansiering via oss får du en personlig kontakt som hjälper dig genom processen och kan svara på frågor. 

Rabatt:

På alla lån med löptid över 24 månader erbjuds rabatt om 0,5 procentenheter på administrationsavgiften.

För att ta del av erbjudandet vänligen kontakta sebastian@toborrow.com, 08- 520 017 30 i samband med din ansökan.

För mer info: www.toborrow.se 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD