headphones newspaper video-player

NGM

Via NGM-börsen får bolag tillgång till kapital och en kvalitetstämpel som attraherar affärspartners.

NGM-börsen är en av Sveriges två auktoriserade börser och erbjuder företag möjligheten att notera eller lista sig. Den främsta anledningen till att bolag går till börsen är tillgången till kapital. Samtidigt ger börsnoteringen en kvalitetstämpel som kan öppna dörrar för expansion och nya affärsmöjligheter.

Vårt erbjudande till bolag:

  • En komplett börsarena med anpassade listor för bolag i alla faser (Nordic Pre Market, Nordic MTF, NGM Equity – läs mer om respektive lista nedan).
  • Intäktsdelning – 25% av våra handelsintäkter ger vi tillbaka till bolagen.
  • Ett starkt nätverk med partners som stöttar bolagen.
  • Hjälp med synlighet på kapitalmarknaden.
  • Snabb och personlig service.

Nordic Pre Market

Nordic Pre Market är marknadens enda plattform för onoterade företag som planerar att gå till börsen. Här ges företag möjligheten att förbereda sig inför kommande börsnotering.

Läs mer på http://www.ngm.se/nordicpremarket/

Nordic MTF

Nordic MTF är NGM-börsens oreglerade lista och den motsvarar Nasdaq First North och Aktietorget. På Nordic MTF erbjuds bolagen daglig handel i aktien. Den största skillnaden mellan en oreglerad lista som Nordic MTF och en reglerad börslista som NGM Equity (mer information nedan) är att Nordic MTF har ett mindre omfattande regelverk.

Läs mer på http://www.ngm.se/nordic_mtf/listning/

NGM Equity

NGM Equity är NGM-börsens reglerade börslista och den motsvarar Nasdaq Small och Mid Cap-listor. På NGM Equity erbjuds bolagen daglig handel i aktien av en obegränsad investerargrupp (även fonder, institutioner och utländska intressenter).

Läs mer på http://www.ngm.se/ngm_equity/noteringsprocessen-ngm-equity-2/

Som enda börs i världen erbjuder vi alla våra bolag 25% av de handelsintäkter som genereras när deras aktie handlas på börsen. Pengarna går oavkortat till bolagen.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD