headphones newspaper video-player

Lendify

Lendify vill demokratisera ut- och inlåningen och ge långivare och låntagare bättre villkor.

Lendify är i dag Sveriges största marknadsplats för lån. Lendify kopplar samman låntagare och investerare via en digital plattform och skapar en transparens som tidigare inte har funnits inom privatlånemarknaden.

Det möjliggör effektivitetsvinster för båda sidor i delningsekonomin där låntagarna får en konkurrenskraftig ränta samtidigt som investerarna får en högre avkastning än alternativen.

Lendify hanterar allt utöver kreditrisken som bärs av investerarna. Investerarna får möjlighet att investera i ett tillgångsslag som tidigare endast varit förbehållit bankerna. I stället för att banken gör stora vinster på att låna ut spararnas kapital så kan nu investerarna få avkastningen samtidigt som man tar kreditrisken.Avkastningen i förhållande till risk är hög gällande lån utan säkerhet till kreditvärdiga privatpersoner.

Genom Lendifys digitala plattform kan vanliga investerare ta del av bankernas vinster. Avkastningen för Lendifys investerare har historiskt varit cirka sex procent. Det är möjligt att investera både som privatperson och som aktiebolag.

Vårt erbjudande till Företagarnas medlemmar

Låna pengar

Som medlem i Företagarna erbjuder Lendify dig med enskild firma att låna pengar via Lendify med 0,5% rabatt på räntan. Klicka på följande länk för att ta del av erbjudandet.

Investera i lån

Som medlem i Företagarna erbjuder Lendify dig 500 kronor extra om du öppnar ett konto och investerar mer än 10 000 kronor i lån. Maila Lendify på hello@lendify.se och uppge att du är medlem i Företagarna för att ta del av erbjudandet.

Kontaktperson: Erika Eliasson, 0709-99 10 70, ee@lendify.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD