headphones newspaper video-player

Program Årets Företagare i Sverige 2018

Upplev en fest att minnas! Här hittar du allt om dagen och kvällen. Foto: Nora Cederin
Hylla Sveriges företagare med en heldag på Nalen och en galakväll i Stockholms stadshus. Här hittar du allt som händer med talare som David Batra och Ami Hemviken, artister, prisutdelningar och mycket mer!

Program dag och kväll 19 oktober 2018

 

NOMINERADE 2018 - HELA LISTAN!

Dagsprogram: Boosta din business!
Plats: Nalen, Regeringsgatan 74, Stockholm

Kl 09.00-10.00 Registrering, fika och mingel med andra företagare.

Kl 10.00-11.00 Årets företagare Talkshow – Boosta din business
Günther Mårder, Företagarnas vd, samtalar med spännande gäster, som t.ex:

10.15 Maria Åkerberg, vinnare av Årets Företagare 2017

10.30
Jessica Span, försäljningsdirektör Volvo, Lars Mårdbrant, kommunikationsdirektör Almi och Erica Kronhöffer, hållbarhetsdirektör SJ.

Kl 11.00-12.00 Komisk kommunikation med David Batra. En av Sveriges mest hyllade komiker och föreläsare visar du skapa förståelse och kommunicerar effektivare genom att locka fram ett skratt. 

Kl 12.00-13.00 Lunch, nätverkande, partnerutställning med frågetävling där kan vinna fina priser.

Kl 13.00 Företagarnas experter analyserar läget i näringspolitiken en dryg månad efter valet.

Kl 13.20 Företagarnas styrelseordförande Fabian Bengtsson berättar om sin företagarresa.

Kl 13.45  Ami Hemviken – praktisk retorik med Årets Talare i Sverige 2017.

Kl 14.45 Avslutning, vinnare av frågetävling utses.

Kl 15.00-15.30 Fika, nätverkande och partnerutställning.

Kvällsprogram: Årets Företagare i Sverige-galan
Plats: Stockholms stadshus, Hantverkargatan 1.

Kl 18.15-19.00 Galakvällen inleds med fördrink i Gyllene Salen.

Kl 19.00-22.30 Trerätters galamiddag med festlig underhållning och prisutdelningar under ledning av TV-profilen Sofia Wistam. 

23.00-23.40 Afro-Dite uppträder i Gyllene Salen.

23.40-01.00 Festen fortsätter med DJ, dans och mingel.

Låt dig inspireras av fantastiska föreläsare och entreprenörer, nätverka bland våra partners i partnerutställningen och får svar på dina frågor om Företagarnas förmåner.

Företagarnas vd Günther Mårder bjuder in spännande gäster på scenen från klockan 10.

Foto: Robert Eldrim

David Batra - komisk kommunikation

Läs intervju här!

Lär dig hur man kan skapa förståelse och kommunicera effektivare genom att locka fram ett skratt! Hur engagerar du en grupp människor, oavsett bakgrund och storlek, på mindre än tio sekunder, leder dem till den punkt du vill och får dem att skratta samtidigt?

David är en av Sveriges största stand up-komiker som turnerar land och rike runt för utsålda hus och nu gästar han Årets Företagare.

Efter valet – så är läget för företagare

Hur ser det ut i de frågor som vi vet engagerar och spelar störst roll för företagare? Vad har förändrats och ser vi några förbättringar? Lyssna på Företagarnas politiska experter som analyserar det politiska läget en dryg månad efter valet.

Ami Hemviken – lär dig övertyga!

När du vill driva igenom en idé och vill påverka din omgivning är en medveten och viljestyrd retorik ditt viktigaste redskap. Årets talare 2017, Ami Hemviken, lär dig övertyga istället för att övertala genom att alltid utgå ifrån den du har framför dig – din chef, din kund, ditt barn eller vem det nu må vara.

Dagens avslutas med en magisk kväll på Stockholms Stadshus där vi hyllar Sveriges entreprenörer, njuter av middag och högklassig underhållning samt korar Årets Företagare och Årets unga företagare i Sverige. Vi delar dessutom ut stipendiet #GeTillbaka till lovande unga entreprenörer.

Sofia Wistam leder

Galan leds av tv-profilen Sofia Wistam, känd från alltifrån Soff-i-propp 1995 till nutid i succéprogrammet "Sofias Änglar". Sedan år 2015 gör hon podcasten Wahlgren & Wistam tillsammans med Pernilla Wahlgren. Sofia har agerat konferencier och moderator vid hundratals publika evenemang.

 

Foto: Peter Knutson

Afro-Dite underhåller

Afro-Dite drar upp tempot Sveriges främsta ambassadörer för soulmusik och disco utgör final för galakvällen. Afro-Dite består denna kväll av Blossom Tainton, Kayo Shekoni och Jessica Folcker. De vann den svenska Melodifestivalen 2002 med låten "Never Let It Go". Förutom det egna materialet varvas kända discolåtar och svängig soul från 70- och 80-talet in i showen.

Poplabbet står för sväng

Husbandet Poplabbet kommer att se till att det svänger i Stadshuset. Det musikaliska gänget har sin bakgrund från bland annat Melodifestivalen, Wallmans Salonger, Stockholms Improvisationsteater och Partaj på Kanal 5.

Biljetter och info

Kontakt

 

Partners