headphones newspaper video-player

Program

Det blir en fest att minnas! Foto: Nora Cederin
Galan Årets Företagare i Sverige är riksfinalen av tävlingen. Programmet för 2018 hittar du här och det kommer att uppdateras löpande.

Program dag och kväll 2018

Programmet kan komma att ändras och utökas, hålltider kommer i höst.

Dag: Boosta din business!

Plats: Nalen, Regeringsgatan 74, Stockholm

Tid: kl 9-15 (cirkatider)

Låt dig inspireras av fantastiska föreläsare och entreprenörer, nätverka bland våra partners i partnerutställningen och får svar på dina frågor om Företagarnas förmåner.

Företagarnas vd Günther Mårder bjuder in spännande gäster på scenen från klockan 10.

Foto: Robert Eldrim

David Batra - komisk kommunikation

Lär dig hur man kan skapa förståelse och kommunicera effektivare genom att locka fram ett skratt! Hur engagerar du en grupp människor, oavsett bakgrund och storlek, på mindre än tio sekunder, leder dem till den punkt du vill och får dem att skratta samtidigt?

David är en av Sveriges största stand up-komiker som turnerar land och rike runt för utsålda hus och nu gästar han Årets Företagare.

Efter valet – så är läget för företagare

Hur ser det ut i de frågor som vi vet engagerar och spelar störst roll för företagare? Vad har förändrats och ser vi några förbättringar? Lyssna på Företagarnas politiska experter som analyserar det politiska läget en dryg månad efter valet.

Ami Hemviken – lär dig övertyga!

När du vill driva igenom en idé och vill påverka din omgivning är en medveten och viljestyrd retorik ditt viktigaste redskap. Årets talare 2017, Ami Hemviken, lär dig övertyga istället för att övertala genom att alltid utgå ifrån den du har framför dig – din chef, din kund, ditt barn eller vem det nu må vara.

Kväll: Årets Företagare i Sverige-galan

Plats: Stockholms stadshus, Hantverkargatan 1. 

Tid: Hålltider kommer.

En magisk kväll på Stockholms Stadshus där vi hyllar Sveriges entreprenörer, njuter av middag och högklassig underhållning samt korar Årets Företagare och Årets unga företagare i Sverige.

Vi delar dessutom ut stipendiet #GeTillbaka till lovande unga entreprenörer.

Sofia Wistam leder

Galan leds av tv-profilen Sofia Wistam, känd från alltifrån Soff-i-propp 1995 till nutid i succéprogrammet "Sofias Änglar". Sedan år 2015 gör hon podcasten Wahlgren & Wistam tillsammans med Pernilla Wahlgren. Sofia har agerat konferencier och moderator vid hundratals publika evenemang.

 

Foto: Peter Knutson

Afro-Dite underhåller

Afro-Dite drar upp tempot Sveriges främsta ambassadörer för soulmusik och disco utgör final för galakvällen. Afro-Dite består denna kväll av Blossom Tainton, Kayo Shekoni och Jessica Folcker. De vann den svenska Melodifestivalen 2002 med låten "Never Let It Go". Förutom det egna materialet varvas kända discolåtar och svängig soul från 70- och 80-talet in i showen.

Poplabbet står för sväng

Husbandet Poplabbet kommer att se till att det svänger i Stadshuset. Det musikaliska gänget har sin bakgrund från bland annat Melodifestivalen, Wallmans Salonger, Stockholms Improvisationsteater och Partaj på Kanal 5.

Biljetter och info

Kontakt